Nieuws

Een diepe buiging voor onze zorgprofessionals

Wat doen jullie het goed. En wat hebben we een respect voor jullie. Werken in de zorg vraagt altijd al veel en jullie weten als geen ander dat de zorg altijd doorgaat. Maar door Corona dreigt er nu ook nog een (extra) tekort aan mensen en middelen. En toch blijven jullie je, net als altijd, 100% inzetten. Voor het grootste goed van iedereen: gezondheid.


Probeer in deze extra intensieve periode toch nog goed voor jezelf en elkaar te zorgen. Bijvoorbeeld door aan het begin van een dienst even tijd te nemen om te bespreken hoe het met jou en je collega’s gaat. Dit versterkt de saamhorigheid en samenwerking.

Hoe kunnen wij jullie helpen?

• Wij gaan de komende periode initiatieven om de zorg te ondersteunen verzamelen en dit overzicht regelmatig updaten en delen, bv via social media. Ben jij goede initiatieven tegengekomen die meer aandacht verdienen? Geef ze aan ons door op info@stichtingizz.nl.

• We helpen je graag om juist in deze intensieve periode ook goed voor jezelf te zorgen. Bekijk onze informatie en tips om gezond te werken, zowel mentaal als fysiek.

We wensen jullie heel veel sterkte en succes de komende tijd. En nogmaals heel veel dank.