Ledenvoordeel

Hoe goed slaap jij? Doe de Slaapscan!

Slaapscan
Gratis

Slapen. Uit onze onderzoek Monitor Gezond werken in de Zorg blijkt dat 1 op de 5 zorgmedewerkers slecht slaapt. Heb jij een slaapprobleem om serieus te nemen? Check het met de Slaapscan.

Weten hoe jouw slaap er voor staat? Doe de Slaapscan. Deze simpele, korte maar wel wetenschappelijk onderbouwde slaaptest van HalloSlaap helpt je om de ernst van je slaapprobleem in kaart te brengen. Zo geeft 70% van de mensen die de slaapscan hebben ingevuld, aan al een half jaar of langer slecht te slapen. Als je slaapproblemen hebt, heb je meer kans op emotionele en lichamelijke uitputting. Het is dus belangrijk er wat aan te doen.

Gratis voor IZZ-leden

Als je een IZZ zorgverzekering hebt, is de Slaapscan gratis. Je hoeft hiervoor alleen maar in te loggen. Als je ingelogd bent kun je via de button "Doe de scan" in de tekst hieronder direct aan de slag.

 

Geen IZZ Zorgverzekering?

Niet erg. Omdat slaap zo’n grote invloed heeft op jouw gezondheid en daarmee op je werk in de zorg, hebben we ook de Slaapscan voor niet IZZ-leden

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen

IZZ en Hallo Slaap

IZZ werkt o.a. samen met Hallo Slaap als het gaat om kennis en IZZ-ledenvoordelen rondom slaap. Naast de slaapscan bieden we de volgende ledenvoordelen van HalloSlaap: