Jij staat sterker met IZZ

Jij staat sterker met de IZZ zorgverzekering, afgestemd op jouw werk in de zorg. Een goede keuze. Bovendien heb je recht op het IZZ Ledenpakket ZorgGezond. Gratis extra’s waarmee je jouw gezondheid verder kunt versterken.

IZZ Zorgverzekering 2021

IZZ Ledenpakket ZorgGezond

1. Wij betalen jouw eigen risico bij COVID-19 besmetting
Coronabesmetting gekregen door je werk in de zorg? Wij vinden het onterecht als je daarvoor zelf zorgkosten moet maken. IZZ compenseert daarom de kosten van jouw eigen risico (tot maximaal €385) als je COVID-19 hebt opgelopen en daardoor extra zorgkosten maakt. 

2. Ledenvoordelen en korting
Als lid van het IZZ Ledencollectief profiteer je van diverse voordelen en korting op gezonde diensten, artikelen en trainingen. Denk aan gratis online zelfhulp, korting op boeken, gezonde voeding of sportieve activiteiten.

3. Vroegsignalering stress en burn-out
88% van de mensen in de zorg piekert over corona: mentaal staan jij en je collega’s op dit moment onder enorme druk. IZZ biedt praktische hulp bij werkdruk, stress en verwerking van schokkende gebeurtenissen. Denk aan een zelftest die inzicht geeft in jouw energiebalans. De test geeft een signaal als het echt tijd is om hulp in te schakelen of vertelt hoe je kunt voorkomen dat je de balans kwijtraakt. 

4. Zorg gaat altijd door Garantie
Gegarandeerde hulp wanneer je behandeling of operatie in het ziekenhuis van jouw keuze wordt uitgesteld, omdat het maximale aantal behandelingen voor dat jaar is bereikt (omzetplafond). Zo word jij als zorgmedewerker altijd behandeld en kun jij ook voor anderen blijven zorgen.

5. Collegiale ondersteuning
Ondersteuning van collega's is enorm belangrijk bij de verwerking van heftige gebeurtenissen. We kijken als collectief hoe we dat goed kunnen faciliteren. Zoals nazorg na een intensieve corona-periode. Daar gaan we o.a. webinars voor organiseren.

IZZ. In de zorg staan we samen sterker

IZZ biedt meer dan alleen de IZZ Zorgverzekering. Als ledencollectief met 410.000 leden (allemaal zorgmedewerkers en hun gezinsleden) maken we ons sterk voor jouw gezondheid en die van je collega’s. Dit doen we ook met onze aanpak voor gezond werken in de zorg en een beter werkklimaat. Samen met werkgevers in de zorg werken we aan oplossingen om de gezondheid op het werk te verbeteren. Als lid van IZZ ontvang je bovendien 4 keer per jaar ons ledenmagazine en denk je met ons mee via het Ledenpanel. Want in de zorg staan we samen sterker.