Jouw IZZ Zorgverzekering in een nieuw jasje

Wist je dat de IZZ Zorgverzekering al 40 jaar een samenwerking is tussen Stichting IZZ en Coöperatie VGZ? Die samenwerking gaan we nu zichtbaar maken. En dat zie je terug in het nieuwe logo. En de inhoud van jouw IZZ Zorgverzekering, premie en service? Die blijven helemaal zoals je gewend bent. Komende week ontvang je van IZZ Zorgverzekeraar een brief met informatie.

Over IZZ

IZZ is het ledencollectief van mensen in de zorg. Als belangenbehartiger maakt Stichting IZZ zich sterk voor de gezondheid en inzetbaarheid van mensen in de zorg. Dat doet zij met de eigen IZZ Zorgverzekering en het Gezond werken in de zorg programma.

De IZZ Zorgverzekering wordt door IZZ samengesteld, zodat belangrijke zorg voor mensen in de zorg optimaal verzekerd is. De IZZ Zorgverzekering wordt uitgevoerd door VGZ voor de Zorg.

IZZ doet nog meer voor haar leden. Zo zijn er diverse ledenvoordelen zoals kortingsacties op gezondheidsartikelen, de Zorgvacaturebank en de IZZ Community. Op de site van IZZ vind je hier alles over.