IZZ. Zorg voor de zorg

Hét ledencollectief van mensen in de zorg

Je hebt het mooiste beroep ter wereld, maar zorg je ook goed voor jezelf? Ledencollectief IZZ zet zich in voor jouw gezondheid en die van je collega's. Zodat jij goed voor jezelf én anderen kunt blijven zorgen.

  • Samen met bijna 400.000 zorgmedewerkers en hun gezin
  • De IZZ Zorgverzekering afgestemd op het werken in de zorg
  • Gratis trainingen, tools en kortingsacties om je gezondheid te versterken
  • Meepraten in het IZZ ledenpanel
  • Draag bij aan een gezondere zorgsector


 

IZZ in 1 minuut

Screenshot video 'De kracht van IZZ'

Heb je een IZZ Zorgverzekering? Activeer dan je IZZ lidmaatschap en sluit je aan bij ons collectief!

Heb jij hart voor de zorg én een IZZ Zorgverzekering? Dan ben je automatisch lid van IZZ. Wel moet je je lidmaatschap activeren om gebruik te maken van de IZZ ledenvoordelen én, wanneer je dit wilt, je invloed uit te oefenen op een gezondere zorg.

Handig om te weten

Wie kan gebruik maken van het IZZ lidmaatschap?

Iedereen met een collectieve IZZ Zorgverzekering is automatisch lid van het IZZ ledencollectief. Om gebruik te maken van de ledenvoordelen die IZZ je biedt moet je wel je lidmaatschap activeren. Dan houden we je op de hoogte over voordelen, kortingen, webinars en tools voor gezond werken in de zorg.

Hoe kan ik deelnemen aan de collectieve IZZ Ziektekostenregeling?

Als je in de zorg werkt*, dan kun je deelnemen aan de IZZ Zorgverzekering. Dat betekent dat je kunt profiteren van een aantal voordelen:

  • Tot €39,60 extra korting op Zorg voor de Zorg
  • Eigen risico compensatie tot €385 en extra zorg bij (long) covid 
  • Ruime vergoedingen voor fysio en psychische hulp
  • Goedkopere aanvullende pakketten zoals Zorg voor de Zorg Budget
  • Gratis trainingen, tools en korting voor betere zelfzorg

Bekijk hier wie deel kan nemen.

*) of lid bent van PGGM&Co of CNV Connectief Zorg en Welzijn

Je situatie verandert, wat is de invloed op jouw lidmaatschap

Als je in de zorg werkt, kun je deelnemen aan de collectieve IZZ Zorgverzekering. Wat zijn de gevolgen voor jouw deelname als je situatie verandert? Lees meer

Ben je niet meer verzekerd met de collectieve IZZ Zorgverzekering? Je lidmaatschap eindigt als je je IZZ Zorgverzekering beëindigt. Je hebt dan ook geen recht meer op de extra’s die het IZZ-lidmaatschap met zich mee brengt. Wil je een wijziging aan ons doorgeven? Gebruik dan dit formulier.

Wat doet IZZ precies?

Stichting IZZ heeft bijna 400.000 leden en is opgericht en wordt aangestuurd door werkgevers en werknemers in de zorg. Samen met jou maken we ons sterk voor een gezonde zorgsector en een gezonder Nederland.

Als belangenbehartiger van mensen in de zorg wil IZZ de gezondheid en inzetbaarheid van mensen in de zorg verbeteren. Dat doen wij met de eigen IZZ Zorgverzekering, onderzoek en projecten.

Lees meer

Ik wil een wijziging doorgeven aan IZZ

Wil je een postadres-, e-mailadres of naamswijziging doorgeven of je afmelden voor magazine De Zorg? Geef het aan ons door via dit formulier. Let op: voor wijzigingen met betrekking tot je IZZ Zorgverzekering neem je contact op met de verzekeraar die jouw IZZ Zorgverzekering uitvoert: CZ of VGZ.