IZZ ledenpanel

Denk mee in ons ledenpanel

In het IZZ ledenpanel denken onze leden mee over gezond werken in de zorg en de IZZ Zorgverzekering. 

Aanmelden

Ben je lid van IZZ? Dan kun je in Mijn IZZ lidmaatschap aanvinken dat je mee wilt doen aan het ledenpanel. Daarna kun je meedoen aan onze onderzoeken en bijdragen aan gesprekken in de Zorg voor jezelf Community.

Log in bij Mijn IZZ lidmaatschap. Klik vervolgens op je naam rechtsboven in het scherm en kies 'Instellingen'. Vink op de pagina Instellingen onder de kop IZZ ledenpanel aan dat je meedoet. Welkom bij de club!

Wat kun je verwachten? 

Wij vragen je een paar keer per jaar met ons mee te denken. Over de verdere uitbreiding van ons aanbod. Of over onze diensten en producten. Of over de IZZ Zorgverzekering. 

Meestal gaat dit via een online vragenlijst in de Zorg voor jezelf Community. Soms nodigen we je uit onze ideeën met ons te bespreken in een persoonlijk of een groepsgesprek. Je krijgt daarvoor een uitnodiging per e-mail. Je kunt elke keer opnieuw beslissen of je wel of niet meedoet.

Resultaten

De resultaten gebruiken we om ons aanbod aan te passen of uit te breiden. En om nog betere afspraken te maken over de IZZ Zorgverzekering met VGZ en CZ, die voor ons de verzekering uitvoeren.

Op de home pagina van de community lees je welke resultaten het ledenpanel al heeft behaald.