Gezonde invloed in het IZZ Ledenpanel

Heb jij een IZZ Zorgverzekering? Word lid van het IZZ ledencollectief, deel je ervaringen in ons ledenpanel en gebruik je invloed om het werken in de zorg gezonder te maken. We vragen je mee te denken over onderwerpen zoals fysieke en psychische belasting op het werk en nemen jouw input mee in gesprekken met werkgevers en de zorgsector over gezond werken. Daarnaast zorgen we dat ons aanbod aan ledenvoordelen en de IZZ Zorgverzekering aansluiten op jouw behoeften. Samen werken aan een gezondere zorgsector.

Aanmelden

Je regelt het heel eenvoudig: Log in bij Mijn IZZ lidmaatschap, ga naar je profiel en vink aan dat je mee wilt doen aan het IZZ ledenpanel. Gefeliciteerd! Je bent nu lid van ons ledenpanel.

Wat kun je verwachten?

Wij vragen je een paar keer per jaar met ons mee te denken. Via een online vragenlijst, een persoonlijk gesprek of in een groepsgesprek met andere leden. Jij beslist steeds zelf of je wel of niet meedoet.

De resultaten gebruiken we in onze onderzoeken en delen we met zorgmedewerkers, zorgorganisaties en de zorgsector. En om nog betere afspraken te maken over de IZZ Zorgverzekering met VGZ en CZ, de verzekeraars die voor ons de IZZ Zorgverzekering uitvoeren.

Gezonde invloed in het IZZ Ledenpanel

Screenshot video 'Gezond invloed'