Overgang
426 x afgenomen

Hormoonyoga van YogaTV met korting

Hormoonyoga helpt je hormonen (en emoties) in balans te houden. De hoeveelheid vrouwelijke hormonen in het lichaam fluctueert voortdurend. Net als de samenstelling ervan. En je gevoelens ’wieberen’ mee. Goed nieuws: met hormoonyoga kun je die flow sturen. De eenvoudige oefeningen werken in op het klierstelsel en beïnvloeden zo de aanmaak van hormonen. YogaTV heeft diverse soorten yoga, waaronder hormoonyoga van Dinah Rodrigues.

10 euro korting op jaarabonnement € 35,00 leden € 45,00 niet leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Sylvia Kraak de Vlieger

Beste Pieter, Ben je er al achter waarom de afrekening steeds op 45,€ blijft staan ipv 35,€ via IDEAL.
Ook als je als lid ingelogd bent?

Pieter van de Winckel

Beste Sylvia,
Er is geen lijst van de docenten. Wel kun je in het abonnement van YogaTV van 95 verschillende Yoga docenten online- lessen volgen.
Het zijn dan ook geen yoga lessen in je woonplaats maar allemaal via de TV of computer. Online dus!
Hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Vr. Gr. Pieter

Sylvia Kraak de Vlieger

Waar kan ik de lijst vinden met die 95 yogadocenten en waar ze zitten?
mvg Sylvia

Veelgestelde vragen

Ledenvoordeel is speciaal voor leden van IZZ. Je kunt ledenvoordeel alleen aanschaffen als je een online profiel hebt. Heb je een niet-lid profiel dan kun je beperkt gebruiken maken van het ledenvoordeel. 

Wachtwoord vergeten? Deze kun je opnieuw aanvragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

De url die past bij het gewenste ledenvoordeel dient u in de browserbalk van uw computer in te vullen. Als het in de balk van uw zoekmachine invult herkent hij deze niet. Dus zoek niet via bijvoorbeeld Google.

U kunt ook naar www.izz.nl gaan. Hier ziet u in het menu ‘Voor leden’ staan. Kies vervolgens voor ‘Ledenvoordeel’ en zoek het door u gewenste ledenvoordeel uit. 

Het kan zijn dat u bij registratie per ongeluk een profiel als niet-lid heeft aangemaakt. Om een ledenprofiel aan te maken, moet u eerst uw huidige account verwijderen. Dit doet u bij Instellingen na inloggen, daar staat ‘Verwijder account’ onderaan de pagina. Vervolgens registreert u zich opnieuw, en nu als lid van IZZ.