Overgang
414 x afgenomen

Hormoonyoga van YogaTV met korting

Hormoonyoga helpt je hormonen (en emoties) in balans te houden. De hoeveelheid vrouwelijke hormonen in het lichaam fluctueert voortdurend. Net als de samenstelling ervan. En je gevoelens ’wieberen’ mee. Goed nieuws: met hormoonyoga kun je die flow sturen. De eenvoudige oefeningen werken in op het klierstelsel en beïnvloeden zo de aanmaak van hormonen. YogaTV heeft diverse soorten yoga, waaronder hormoonyoga van Dinah Rodrigues.

10 euro korting op jaarabonnement € 35,00 leden € 45,00 niet leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Pieter van de Winckel

Beste Ans,
Wat vervelend dat je inloggen is mislukt. Ik kan vanuit hier helaas niet zien wat er mislukt.
Kun je aub via info@stichtingizz.nl aangeven wat er niet goed gaat. Ik kan je dan beter helpen.
Vr. gr. Pieter van de Winckel

Ans Koren-Verkerk

Inloggen mislukt.

Anoniem

Inmiddels heb ik een account aangemaakt maar kan niet inloggen om gebruik te kunnen maken van de yogalessen.

Veelgestelde vragen

Ledenvoordeel is speciaal voor leden van IZZ. Je kunt ledenvoordeel alleen aanschaffen als je een online profiel hebt. Heb je een niet-lid profiel dan kun je beperkt gebruiken maken van het ledenvoordeel. 

Wachtwoord vergeten? Deze kun je opnieuw aanvragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

De url die past bij het gewenste ledenvoordeel dient u in de browserbalk van uw computer in te vullen. Als het in de balk van uw zoekmachine invult herkent hij deze niet. Dus zoek niet via bijvoorbeeld Google.

U kunt ook naar www.izz.nl gaan. Hier ziet u in het menu ‘Voor leden’ staan. Kies vervolgens voor ‘Ledenvoordeel’ en zoek het door u gewenste ledenvoordeel uit. 

Het kan zijn dat u bij registratie per ongeluk een profiel als niet-lid heeft aangemaakt. Om een ledenprofiel aan te maken, moet u eerst uw huidige account verwijderen. Dit doet u bij Instellingen na inloggen, daar staat ‘Verwijder account’ onderaan de pagina. Vervolgens registreert u zich opnieuw, en nu als lid van IZZ.