Ledenvoordeel

Compressie sokken tegen vermoeide benen

RelaxSan compressie sokken
10 euro korting voor IZZ-leden

Compressiesokken geven zorgprofessionals de juiste ondersteuning om heel de dag (of nacht) comfortabel te werken en vermoeide benen te voorkomen. Compressiekousen worden niet alleen door de meeste zorgprofessionals aanbevolen ter preventie, maar zijn ook zeer effectief bij het verminderen van spataderen, spataders en zwelling van de benen. Als IZZ-lid ontvang je bij Delcies 10 euro korting bij aanschaf van compressiesokken.

Direct bestellen

Als je last hebt van pijn of zwelling in je benen, kunnen compressie sokken helpen. Sokken zijn verkrijgbaar in verschillende compressieniveaus. Het verschil zit in de druk die de kous op de benen geeft. Des te hoger deze compressiewaarde, des te meer druk er wordt uitgeoefend door de sokken.

Keuze uit twee soorten compressie sokken

Delcies biedt twee soorten naadloze compressie sokken aan voor zorgprofessionals:

Compressiekousen klasse 1 - Fancysocks

Klasse 1 compressiekousen (gemiddelde compressie - 18-22 mmHg) geven een lichte druk en kunnen het beste gedragen worden bij licht gezwollen benen, enkels en voeten. een gevoel van vermoeide en zware benen, ongecompliceerde spataderen zonder uitgesproken oedeem of een lichte vorm van spataderen tijdens de zwangerschap.

Compressiekousen klasse 2 – Essential+

Klasse 2 compressiekousen (sterke compressie - 23-32 mmHg) geven een gemiddelde druk en kunnen het best gedragen worden bij vermoeide en zware benen, meer uitgesproken spataderen met matig oedeem en spataderen tijdens de zwangerschap.

Bestellen

Dit ledenvoordeel is voor iedereen in zorg en welzijn. Sluit je gratis aan bij IZZ, het grootste collectief in zorg en welzijn en profiteer direct van het voordeel. Meld je nu aan.

Ben je al lid van IZZ, (log in en) ga dan verder met bestellen.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen