Preventie
136 x afgenomen

Cursus reanimeren voor zorgmedewerkers

Als zorgmedewerker weet je hoe belangrijk snel handelen is bij een hartstilstand. Wil je je reanimatie-vaardigheden opfrissen? Of wil je leren reanimeren? Samen met de Hartstichting bieden we reanimatiecursussen aan. Daarmee red je levens.

Gratis
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Pieter van de Winckel

Beste IZZ lid,
We zijn momenteel bezig het probleem te verhelpen. Om toch hiervan gebruik te maken kun je via www.hartstichting.nl een organisatie selecteren waar je de cursus reanimeren wil doen en dan de factuur die je van deze organisatie krijgt declareren op www.izz.nl .

Anoniem

Het blijkt een onveilige site te zijn, het lukt ook niet om via aanmelden op de site te komen voor info

Veelgestelde vragen

Ledenvoordeel is speciaal voor leden van IZZ. Je kunt ledenvoordeel alleen aanschaffen als je een online profiel hebt. Heb je een niet-lid profiel dan kun je beperkt gebruiken maken van het ledenvoordeel. 

Wachtwoord vergeten? Deze kun je opnieuw aanvragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

De url die past bij het gewenste ledenvoordeel dient u in de browserbalk van uw computer in te vullen. Als het in de balk van uw zoekmachine invult herkent hij deze niet. Dus zoek niet via bijvoorbeeld Google.

U kunt ook naar www.izz.nl gaan. Hier ziet u in het menu ‘Voor leden’ staan. Kies vervolgens voor ‘Ledenvoordeel’ en zoek het door u gewenste ledenvoordeel uit. 

Het kan zijn dat u bij registratie per ongeluk een profiel als niet-lid heeft aangemaakt. Om een ledenprofiel aan te maken, moet u eerst uw huidige account verwijderen. Dit doet u bij Instellingen na inloggen, daar staat ‘Verwijder account’ onderaan de pagina. Vervolgens registreert u zich opnieuw, en nu als lid van IZZ.