Slaap
130 x afgenomen

Ontspannen slapen met een kussen van SanaSlapen

Het innovatieve ontwerp en de bijzondere materialen bevorderen een gelijkmatige drukverdeling voor de gevoelige hoofd-, nek- en schouderstreek. Het bevordert rust en ontspanning voor het hele lichaam: je kunt ’s morgens uitgerust aan de dag beginnen.

Door de ergonomische nekuitsparing ondervindt de nek zowel in liggende houding als in zijhouding geen enkele druk. Dit bevordert o.a. de spierontspanning en zorgt voor een betere bloedtoevoer naar het hoofd.

De 3D-oppervlaktestructuur biedt effectieve drukvermindering voor de nekspieren en de halswervels. Daarnaast zorgt deze structuur tevens voor continue afvoer van vocht en ventilatie.

25% korting op de adviesprijs
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Gertie Maessen

Zoals beloofd een review over hoe het kussen mij bevalt. Ik moet zeggen: wat een verademing. Geen klachten meer van schouder en nek, ook veel minder hoofdpijnklachten. Het slechte slapen en daardoor vermoeidheidsklachten is nog niet echt verbeterd, maar dat heeft niets met dit kussen te maken. Ben heel blij met de verbeteringen die ik bemerk, zou dit kussen echt iedereen aan kunnen bevelen.

Marjon Prinsen

Dag Johan en Rianne, wat een mooi gebaar dat jullie zo'n positieve review achterlaten! Maar vooral natuurlijk dat jullie er oprecht heel blij mee zijn. Goed te horen! Fijn te horen dat de kussens goed terecht zijn gekomen :) Jullie berichten zijn doorgegeven aan SanaSlapen!

Johan Bos

Net als Gertie en Rianne, ben ik 1 van de gelukkige winnaars van een kussen, mijn vrouw was heel erg blij met deze verassing. Inmiddels heeft ze er net als Rianne drie nachten op geslapen. Ik hoop zelf dat ze er veel profijt van gaat hebben en dat haar nek- en schouderklachten zullen verminderen. Mijn dank aan SanaSlapen voor dit geweldige cadeau!