Werken in de zorg
157 x afgenomen

Korting op lidmaatschap patiëntenvereniging

Als zorgmedewerker weet je als geen ander hoe belangrijk patiëntenverenigingen zijn. Heb je een IZZ Zorgverzekering met een aanvullend pakket? En wil je je aansluiten bij een patiëntenvereniging? Dan krijg je maximaal € 25 per kalenderjaar vergoed.

€ 25 vergoeding
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

R. van Rijn

Ik ben lid van een patiëntenvereniging maar het is erg onduidelijk hoe ik dat moet declareren. Ik zie geen link.

Marjanne Baas

Hallo Sylvia, wat leuk, die vraag wilde ik ook stellen!
Inmiddels ben ik er achter dat de NCV is aangesloten bij Ieder(in), dus kun je (en ik ook :-))
het lidmaatschap declareren.

Gerda Heijboer

graag zou ik de ouderverening zeldzaam,die onder vg netwerken valt onder uw aandacht brengen.Ik ben hier lid van ivm een chromosoomafwijking bij mijn zoon en zou dit graag declareren bij IZZ. Is dit een mogelijkheid?
met vr.groet
Gerda Heijboer

Veelgestelde vragen

Ledenvoordeel is speciaal voor leden van IZZ. Je kunt ledenvoordeel alleen aanschaffen als je een online profiel hebt. Heb je een niet-lid profiel dan kun je beperkt gebruiken maken van het ledenvoordeel. 

Wachtwoord vergeten? Deze kun je opnieuw aanvragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

De url die past bij het gewenste ledenvoordeel dient u in de browserbalk van uw computer in te vullen. Als het in de balk van uw zoekmachine invult herkent hij deze niet. Dus zoek niet via bijvoorbeeld Google.

U kunt ook naar www.izz.nl gaan. Hier ziet u in het menu ‘Voor leden’ staan. Kies vervolgens voor ‘Ledenvoordeel’ en zoek het door u gewenste ledenvoordeel uit. 

Het kan zijn dat u bij registratie per ongeluk een profiel als niet-lid heeft aangemaakt. Om een ledenprofiel aan te maken, moet u eerst uw huidige account verwijderen. Dit doet u bij Instellingen na inloggen, daar staat ‘Verwijder account’ onderaan de pagina. Vervolgens registreert u zich opnieuw, en nu als lid van IZZ.