Fysieke belasting
64 x afgenomen

Nooit meer je enkel verzwikken met de EXO-L!

Je werk in de zorg kan fysiek veeleisend zijn. Verzwik je bijvoorbeeld regelmatig je enkels tijdens het lopen of sporten? Probeer dan de EXO-L Enkelband geheel vrijblijvend uit. De EXO-L wordt op maat gemaakt en werkt als een veiligheidsriem voor je enkel. Test hem nu gratis uit.

Gratis uitproberen voor IZZ-leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Pieter van de Winckel

Beste Roel,
Dank voor je reactie. Ik wil graag een einde aan deze discussie maken. Ik denk gezien de aard van je reactie dat alles wat ik antwoord een herhaling van zetten oplevert. Tevens wil ik je graag wijzen naar op onze community op www.izz.nl waar je mogelijk samen met andere professionals op dit gebied verder kunt communiceren over veel verschillende onderwerpen aangaande fysieke- en/of psychische belasting.

Anoniem

Beste Pieter,

Het gaat me om de (suggestieve/misleidende) informatie die wordt verstrekt icm de zogenaamde kortingen waar grote vraagtekens bij kunnen worden gezet.
Jammer voor al je leden dat het je als belangenbehartiger niet is gelukt te informeren naar het 8-10 maal zo goedkope alternatief.

Onbegrijpelijke hardnekkigheid mag helemaal blijken uit je aanbod mij info te willen sturen over die schandalig dure Exo-L, die ik (zoals als al ondubbelzinnig duidelijk was) NOOIT zou kopen cq als professional zou kunnen adviseren..
Je zou bijna de indruk krijgen dat de focus niet verlegd mág worden naar waar het om zou moeten gaan: Goede kwaliteit voor wèl een eerlijke prijs..
NB
Dat het VGZ de grote baas was, is en permanent (b)lijkt, is me al bekend en verbaast me al niet zo meer.
Dat "jullie", als onze "belangenbehartiger" voor VGZ blijven kiezen, ondanks dat andere verzekeraars veel goedkopere basisverzekeringen hebbe, doet eerder vermoeden met een Siamese tweeling dan met onafhankelijke instanties te maken te hebben.
Als IZZ sier maken met het feit dat anderen van de "grote 4 zorgverzekeraars" nog duurder zijn is m.i. wat eenzijdig zo niet opportunistisch.
Verzekeraars, hun adepten en transparantie.
Het blijft een spanningsveld!
Maar goed, daar ging het hier aanvankelijk niet over...

Anoniem

ook hier ontbreek de knop om te bestellen

Veelgestelde vragen

Ledenvoordeel is speciaal voor leden van IZZ. Je kunt ledenvoordeel alleen aanschaffen als je een online profiel hebt. Heb je een niet-lid profiel dan kun je beperkt gebruiken maken van het ledenvoordeel. 

Wachtwoord vergeten? Deze kun je opnieuw aanvragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

De url die past bij het gewenste ledenvoordeel dient u in de browserbalk van uw computer in te vullen. Als het in de balk van uw zoekmachine invult herkent hij deze niet. Dus zoek niet via bijvoorbeeld Google.

U kunt ook naar www.izz.nl gaan. Hier ziet u in het menu ‘Voor leden’ staan. Kies vervolgens voor ‘Ledenvoordeel’ en zoek het door u gewenste ledenvoordeel uit. 

Het kan zijn dat u bij registratie per ongeluk een profiel als niet-lid heeft aangemaakt. Om een ledenprofiel aan te maken, moet u eerst uw huidige account verwijderen. Dit doet u bij Instellingen na inloggen, daar staat ‘Verwijder account’ onderaan de pagina. Vervolgens registreert u zich opnieuw, en nu als lid van IZZ.