Fysieke belasting
140 x afgenomen

Nooit meer je enkel verzwikken met de EXO-L!

Je werk in de zorg kan fysiek veeleisend zijn. Verzwik je bijvoorbeeld regelmatig je enkels tijdens het lopen of sporten? Probeer dan de EXO-L Enkelband geheel vrijblijvend uit. De EXO-L wordt op maat gemaakt en werkt als een veiligheidsriem voor je enkel. Test hem nu gratis uit.

Gratis uitproberen voor IZZ-leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Petra Muijres

Jammer dat het zo'n duur product is en dat het niet vergoed wordt. Ik heb de slijtage echt op mijn werk opgelopen dus het zou ook mooi zijn als zo iets vergoed werd.

Pieter van de Winckel

Beste Mirjam,
De IZZ-zorgverzekering vergoedt dit artikel niet. Dat is ook één van de belangrijkste redenen dat we het opnemen in het ledenvoordeel. Je kan dan als IZZ-lid tegen korting gebruik maken van diensten en/of producten die bijdragen aan gezondheid en inzetbaarheid.
Hopelijk geeft het voldoende motivatie om toch het product een keer te proberen als je denkt dat je er baat bij zult hebben.
Heel veel succes. Gr. Pieter van IZZ

Mirjam Vink Verhagen

De verwachting komt bjjna automatisch.
Maar voortschrijdend inzicht leerde me dit niet doen.
Dus: Vergoeden jullie dit artikel dan ook?
Vriendelijke groet,
Mirjam

Veelgestelde vragen

Ledenvoordeel is speciaal voor leden van IZZ. Je kunt ledenvoordeel alleen aanschaffen als je een online profiel hebt. Heb je een niet-lid profiel dan kun je beperkt gebruiken maken van het ledenvoordeel. 

Wachtwoord vergeten? Deze kun je opnieuw aanvragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

De url die past bij het gewenste ledenvoordeel dient u in de browserbalk van uw computer in te vullen. Als het in de balk van uw zoekmachine invult herkent hij deze niet. Dus zoek niet via bijvoorbeeld Google.

U kunt ook naar www.izz.nl gaan. Hier ziet u in het menu ‘Voor leden’ staan. Kies vervolgens voor ‘Ledenvoordeel’ en zoek het door u gewenste ledenvoordeel uit. 

Het kan zijn dat u bij registratie per ongeluk een profiel als niet-lid heeft aangemaakt. Om een ledenprofiel aan te maken, moet u eerst uw huidige account verwijderen. Dit doet u bij Instellingen na inloggen, daar staat ‘Verwijder account’ onderaan de pagina. Vervolgens registreert u zich opnieuw, en nu als lid van IZZ.