Overgang
400 x afgenomen

Online zelfhulp: Overgangsklachten

De overgang zorgt voor veranderingen, dit kan effect hebben op je lichaam, je psyche en je relaties. Online zelfhulp van mirro geeft je tips en oefeningen om op eigen kracht met de overgang aan de slag te gaan. Hoe zorg je dat je de regie houdt over deze fase in je leven? Wat moet je weten? Wat kan je doen om hier zo goed mogelijk door heen te komen? Hoe kom je weer in balans? En zitten er ook positieve kanten aan de nieuwe levensfase waarin je terecht komt?

Gratis voor leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Pieter van de Winckel

Beste Elke,
Wat fijn dat je ons zo uitgebreid op de hoogte brengt van dit probleem.
We zijn ermee aan de slag gegaan en als het goed is zijn er zaken aangepast waardoor er vanaf nu helemaal geen account aangemaakt hoeft te worden. De gegevens die je al verwerkt hebt blijven nu gewoon bewaard als je weer opnieuw inlogt.
vr. gr. Pieter van de Winckel

Elke van Geest

Je kunt bij Mirro geen account aanmaken (dan krijg je steeds een foutmelding: ) hierdoor kun je wat je hebt gedaan in de module niet teruglezen en moet je als het ware steeds vanaf het begin overnieuw beginnen. Jammer, want de module geeft tips die je een week moet toepassen voor een effect evaluatie. Dat werkt dus niet als gegevens verloren gaan. Het leek me een goede module qua inhoud dus ik hoop dat het technische probleem bij aanmaken van een account bij Mirro wordt opgelost.
Dit is wat er op de website van Mirro staat m.b.t. aanmaken account:
https://overgangsklachten.zelfhulpmodule.nl/zelfhulpmodule/
Account aanmaken
De zelfhulpmodule is geheel anoniem te volgen. Dit betekent dat het niet verplicht is om een mirro-account aan te maken. Dit raden we je wel aan want alleen dan kun je de gegevens en antwoorden altijd terugzien op een door jou gekozen moment. Behalve jijzelf kan niemand anders bij deze informatie.

Direct een mirro-account aanmaken >> (maar als je dan de link aanklikt gaat het mis en krijg je dit:
Helaas pagina niet gevonden
Sorry, deze pagina lijkt niet (meer) te bestaan. Gebruik het menu of de zoekfunctie om verder te gaan op deze website.

Ik hoop dat jullie iets met deze info kunnen!
Verder bedankt voor serieuze aandacht voor de overgang, het is nog te onbekend en er zou op het werk meer rekening mee gehouden moeten worden: leeftijdsbewust personeelsbeleid!