Preventie
35 x afgenomen

Trakteer jezelf op een body & mind magazine

Doe jezelf een proefabonnement cadeau op een inspirerend body & mind magazine. Je kunt kiezen uit Happinez, Psychologie Magazine of Yoga Magazine. Drie nummers van één titel naar keuze voor maar € 12,50. Het proefabonnement stopt automatisch.

30% korting € 12,50 leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Pieter van de Winckel

Beste B.I. de Jongh,
We gaan er direct achteraan en zorgen dat de link weer spoedig werkt. Hopelijk heb je even geduld hiervoor. Dank je voor je oplettendheid en onze excuses.
Vr. gr. Pieter

B.I. de Jongh

Helaas is de link naar Happinez niet werkend? De link naar het Yoga Magazine of Psychologie Magazine werken wel.

Pieter van de Winckel

Beste geïnteresseerde IZZ-lid,
Klik om één van de drie proefabonnementen te bestellen niet op de rode knop op de pagina maar op onderstaande rode url's voor het desbetreffende magazine van je keuze.
Heel veel leesplezier.

Veelgestelde vragen

Ledenvoordeel is speciaal voor leden van IZZ. Je kunt ledenvoordeel alleen aanschaffen als je een online profiel hebt. Heb je een niet-lid profiel dan kun je beperkt gebruiken maken van het ledenvoordeel. 

Wachtwoord vergeten? Deze kun je opnieuw aanvragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

De url die past bij het gewenste ledenvoordeel dient u in de browserbalk van uw computer in te vullen. Als het in de balk van uw zoekmachine invult herkent hij deze niet. Dus zoek niet via bijvoorbeeld Google.

U kunt ook naar www.izz.nl gaan. Hier ziet u in het menu ‘Voor leden’ staan. Kies vervolgens voor ‘Ledenvoordeel’ en zoek het door u gewenste ledenvoordeel uit. 

Het kan zijn dat u bij registratie per ongeluk een profiel als niet-lid heeft aangemaakt. Om een ledenprofiel aan te maken, moet u eerst uw huidige account verwijderen. Dit doet u bij Instellingen na inloggen, daar staat ‘Verwijder account’ onderaan de pagina. Vervolgens registreert u zich opnieuw, en nu als lid van IZZ.