Nieuws

Ontdek het nieuwe platform Stress de Baas

Het werken in de zorg vraagt soms veel van je. Zeker in deze bijzondere tijd. Hoe blijf je zelf in balans als er veel van je wordt gevraagd? Wij helpen je op weg met het Platform Stress de Baas: hét informatieplatform speciaal voor zorg en welzijn. Hier vind je handige informatie, hulpmiddelen en tips om zelf de balans weer te vinden. En zo stress de baas te blijven.

Platform Stress de Baas

Samen voor een gezonde zorgsector

PGGM&CO, PFZW en IZZ staan voor een gezonde zorgsector. Daarom hebben wij de handen ineengeslagen om zorgmedewerkers te helpen om juist nu zelf mentaal fit te blijven. En hebben we het Platform Stress de Baas opgericht. Wij werken hiervoor samen met de MGGZ (Militaire Geestelijke Gezondheidszorg) en ARQ IVP (expert bij ingrijpende gebeurtenissen). Het platform biedt werkgevers in de zorg én zorgmedewerkers informatie en hulpmiddelen die mentale gezondheid in de sector vergroten. Juist in deze tijd is dat extra belangrijk.

Platform Stress de Baas voor zorgmedewerkers

Als zorgmedewerker kun je alle informatie op het platform bij PGGM&Co bekijken. Doe bijvoorbeeld de gratis online test. Daardoor krijg je meteen inzicht in je eigen mentale gezondheid en een overzicht van mogelijkheden om die te vergroten.

Platform Stress de Baas voor werkgevers in de zorg

Alle informatie voor werkgevers is te vinden op het speciale werkgeversplatform van IZZ. Het platform helpt werkgevers bij goed werkgeverschap. Door inzicht te geven in hoe je organisatie ervoor staat als het gaat om mentale gezondheid. En door informatie te bieden over hoe je je organisatie en medewerkers zo goed mogelijk kunt faciliteren, ondersteunen of doorverwijzen.

 

Platform Stress de Baas

Hét informatieplatform speciaal voor zorg en welzijn. Hier vind je handige informatie, hulpmiddelen en tips om zelf de balans weer te vinden. En zo stress de baas te blijven.