IZZ premie 2020

De IZZ premie 2020 is bekend. Bekijk nu de premie voor de IZZ Zorgverzekering 2020; de eigen zorgverzekering voor mensen in de zorg. De IZZ Zorgverzekering wordt zorgvuldig afgestemd op de gezondheidsrisico’s en relevante ontwikkelingen in de zorg. Omdat werken in de zorg nu eenmaal iets anders van je vraagt op lichamelijk en psychisch vlak.

Enkele voordelen van IZZ:

  • Scherpe premie én maximale wettelijke collectiviteitskorting van 5%.
  • Aanvullende Zorg voor de Zorg-pakket: speciaal afgestemd op werken in de zorg.
  • Extra korting van IZZ op het Zorg voor de Zorg-pakket.
  • Zorg goed voor jezelf met onze ledenvoordelen.

De IZZ Zorgverzekering 2020 kun je afsluiten bij uitvoerende zorgverzekeraars CZ of VGZ. Stichting IZZ maakt namens haar leden met zorgverzekeraars VGZ en CZ afspraken over de IZZ premie, pakket inhoud en service van de IZZ Zorgverzekering.

IZZ premie 2020 bij CZ en VGZ 

In onderstaande tabellen vind je de premies van de verschillende basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen die CZ en VGZ aanbieden voor de IZZ Zorgverzekering. Kies je voor een hoger eigen risico? Dan betaal je elke maand minder premie aan je zorgverzekering.

Premie basisverzekering IZZ Zorgverzekering door VGZ

Een overzicht van de premies 2020 voor de basisverzekeringen van de IZZ Zorgverzekering door VGZ. Dit is inclusief de maximale wettelijke collectiviteitskorting van 5%. Let op! Op de basisverzekering variant Bewuzt ontvang je geen collectiviteitskorting.

Premie IZZ basisverzekering VGZ

Premie basisverzekering IZZ Zorgverzekering door CZ

Een overzicht van de premies 2020 voor de basisverzekeringen van de IZZ Zorgverzekering door CZ. Dit is inclusief de maximale wettelijke collectiviteitskorting van 5%.

Premie IZZ basisverzekering CZ

Premie aanvullende IZZ Zorgverzekering door VGZ

Een overzicht van de premies 2020 voor de aanvullende verzekeringen van de IZZ Zorgverzekering door VGZ. Dit is inclusief de extra korting die je krijgt van IZZ. De inhoud van het aanvullende Zorg voor de Zorg-pakket is afgestemd op het werken in de zorg. Wil je weten of je werkgever meebetaalt aan jouw IZZ Zorgverzekering? Lees dan meer over de werkgeversbijdrage.

Premie IZZ aanvullende pakketten VGZ

Premie aanvullende IZZ Zorgverzekering door CZ

Een overzicht van de IZZ premies 2020 voor de aanvullende verzekeringen van de IZZ Zorgverzekering uitgevoerd door CZ. Dit is inclusief de extra korting die je krijgt van Stichting IZZ. De inhoud van het aanvullende Zorg voor de Zorg-pakket is afgestemd op het werken in de zorg. Wil je weten of je werkgever meebetaalt aan jouw zorgverzekering? Lees dan meer over de werkgeversbijdrage.

Premie IZZ aanvullende pakketten CZ