Voordelen voor niet-leden

Toegang tot de grootste vacaturebank van de zorg

Veel zorgorganisaties zijn op zoek naar goed en gekwalificeerd personeel. Tegelijk zoeken veel zorgmedewerkers een nieuwe baan. IZZ heeft de grootste vacaturebank voor de zorgsector. Alle zorgvacatures die op internet staan, hebben we bijeengebracht.  Ook de vacatures van jouw zorgorganisatie staan erin.

Gratis 4x per jaar magazine De Zorg (vakblad)

De nieuwste inzichten over gezond werken in de zorg. Lekker leesbaar. Als IZZ-lid ontvang je vier keer per jaar ons magazine ‘de Zorg’. Ons ledenmagazine ‘de Zorg’ gaat over werken in de zorg en alles wat daarbij hoort. Met steeds als belangrijkste vraag: wat helpt je om gezond en plezierig te werken? Zo blijf je op de hoogte van wat er leeft in de zorg. Je leest over initiatieven van collega’s bij andere zorgorganisaties. Je komt de laatste vernieuwingen in de sector tegen. En we informeren je over onderzoek naar gezond werken in de zorg dat IZZ zelf uitvoert.

Korting op producten en diensten (niet-leden prijs)

Online trainingen (gratis of met fikse korting), persoonlijke coaching, congressen, boeken. Als IZZ-lid werk je voordelig aan je gezondheid en je carrière.

Registreer je profiel