Voordelen voor leden

Je bent automatisch lid van IZZ als je een collectieve IZZ Zorgverzekering hebt. Zo profiteer je van allerlei ledenvoordelen. Zowel in je werk als privé. Maak nu je profiel aan om te profiteren van Mijn IZZ Lidmaatschap.

De IZZ Zorgverzekering en jaarlijks onderhandelingsresultaat

De IZZ Zorgverzekering wordt door IZZ samengesteld zodat belangrijke zorg voor mensen in de zorg zoals fysiotherapie en mantelzorg optimaal verzekerd is. Want werken in de zorg vraagt nu iets anders van je, zowel lichamelijk als  psychisch.

Stichting IZZ maakt namens haar leden met VGZ en CZ afspraken over de premie, samenstelling en service van de IZZ Zorgverzekering. En VGZ en CZ voeren de IZZ Zorgverzekering uit. Jaarlijks stuurt IZZ je een update om je op de hoogte te houden van het onderhandelingsresultaat.

Gratis 4x per jaar magazine De Zorg (vakblad)

De nieuwste inzichten over gezond werken in de zorg. Lekker leesbaar. Als IZZ-lid ontvang je vier keer per jaar ons magazine ‘de Zorg’. Ons ledenmagazine ‘de Zorg’ gaat over werken in de zorg en alles wat daarbij hoort. Met steeds als belangrijkste vraag: wat helpt je om gezond en plezierig te werken? Zo blijf je op de hoogte van wat er leeft in de zorg. Je leest over initiatieven van collega’s bij andere zorgorganisaties. Je komt de laatste vernieuwingen in de sector tegen. En we informeren je over onderzoek naar gezond werken in de zorg dat IZZ zelf uitvoert.

Gratis online trainingen en speciale kortingen voor IZZ leden

Online trainingen (gratis of met fikse korting), persoonlijke coaching, congressen, boeken. Als IZZ-lid werk je voordelig aan je gezondheid en je carrière.

Gezonde invloed: IZZ ledenpanel 

Denk mee over onze speerpunten voor gezond werken, onze ledenaanbiedingen en het verbeteren van de IZZ Zorgverzekering. Bij het aanmaken van je profiel kan je aangeven of je wilt meedoen aan het IZZ ledenpanel. Laat ons horen wat jij belangrijk vindt. Want IZZ is het ledencollectief van mensen in de zorg en dus van jou.

Deelname Zorg voor jezelf Community

Je kunt meedoen aan onderzoeken en in contact komen met andere medewerkers in de zorg. In het forum lees je tips van collega’s, kan je ervaringen delen of een vraag stellen. En natuurlijk kan je in de community laten weten wat jouw verwachtingen van het ledencollectief zijn.

Toegang tot de grootste vacaturebank van de zorg

Veel zorgorganisaties zijn op zoek naar goed en gekwalificeerd personeel. Tegelijk zoeken veel zorgmedewerkers een nieuwe baan. IZZ heeft de grootste vacaturebank voor de zorgsector. Alle zorgvacatures die op internet staan, hebben we bijeengebracht.  Ook de vacatures van jouw zorgorganisatie staan erin.

IZZ nieuwsbrief

Bij het aanmaken van je profiel kan je aangeven of je de IZZ nieuwsbrief wilt ontvangen. Met tips van experts, ervaringsverhalen van zorgmedewerkers en onze IZZ-ledenaanbiedingen. Zo zorg je goed voor jezelf én haal je het beste uit je werk. De nieuwsbrief houd je op hoogte.

Maak nu je profiel aan om te profiteren van Mijn IZZ Lidmaatschap.