Welkom in de Zorg voor Jezelf Community

Heb je te maken (gehad) met emotioneel en fysiek geweld? In de Zorg voor Jezelf Community kun je ervaringen delen met collega-zorgmedewerkers, elkaar een luisterend oor bieden en advies geven.

Door agressie en geweld van patiënten, cliënten of hun familie voel je je minder vitaal. En ook door roddelen en pesten op de werkvloer. Dat weten we uit ons onderzoek onder zorgmedewerkers. Daaruit blijkt ook dat het helpt om erover te praten. 

Zorg voor Jezelf community

Met je team, leidinggevende maar ook in de Zorg voor Jezelf community. Hier kun je  ervaringen delen met collega-zorgmedewerkers, elkaar een luisterend oor bieden en advies geven. Doe je mee? Er valt genoeg te delen.

Team burn-out

Heb je vanwege agressie en geweld op het werk last van stress of signalen van burn-out. Meld je dan aan voor het team burn-out in de Zorg voor Jezelf community. Missie van dit team: het bespreekbaar maken van burn-out in de zorg. We willen elkaar ondersteunen in alle fases; van (h)erkenning tot herstel. In de community bieden we elkaar support en delen we ervaringen, inzichten en tips.