E-learningmodule Statische Belasting

Statische belasting lijkt momenteel de belangrijkste oorzaak van klachten aan de rug, nek en schouders te zijn. Statische belasting gaat over het lang voorovergebogen en gedraaid werken. Denk aan het werken aan een OK tafel, het wassen van een cliënt op bed of het aantrekken van steunkousen. Daarom hebben IZZ en LOCOmotion de e-learningmodule Statische Belasting ontwikkeld.
In deze gratis e-learning module leer je waarom dit belastend is en hoe je dit kunt voorkomen. De module is speciaal ontwikkeld voor zorgmedewerkers. Dus met veel voorbeelden uit de praktijk.

Nieuw: nu met accreditatiepunt!

De e-learningmodule Statische Belasting is sinds begin 2019 geaccrediteerd door V&VN. Doe de module en haal je certificaat (gratis) of nu dus ook een V&VN accreditatiepunt (€ 4,- administratiekosten).

Zorg ook goed voor jezelf door de module te volgen en klachten te voorkomen of beperken. Het kost je slechts een half uurtje.

Naar de e-learningmodule Statische Belasting >>


Praat mee over statische belasting

Heb jij de module gevolgd? Wat was voor jou waardevol om te leren? Welke zaken herken je in je werk? Deel jouw inzichten met collega’s in de zorg in de Zorg voor jezelf Community.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de voordelen die IZZ aan medewerkers in de zorg biedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, vol met tips over gezond werken in de zorg en kortingsacties op unieke gezondheidsproducten.