IZZ geeft boeken weg!

We geven exemplaren weg van de boeken Gefeliciteerd met je burn-out en Jouw weg naar geluk.

Burn-outklachten. Bijna een miljoen Nederlanders heeft ze. En bijna een op de acht mensen voelt zich niet gelukkig. Tijd om daar wat aan te doen! De boeken Gefeliciteerd met je burn-out en Jouw weg naar geluk leren je hoe dan.

Gefeliciteerd met je burn-out (Marina Schriek) 

Dit boek leert je hoe je een burn-out kunt voorkomen. En mocht je al een burn-out hebben, dan helpt het boek je om deze te accepteren. Het geeft ook technieken waarbij je je direct beter voelt.

Jouw weg naar geluk (Corrie Reijngoud) 

Dit boek laat je zien hoe je zelf invloed op je leven en je geluksgevoel krijgt. Met de natuur als inspiratiebron. Tips en oefeningen helpen je om buiten, in de natuur, je weg naar geluk te vinden.

Winactie

Leden konden kans maken op een gratis exemplaar van deze boeken. De reactietermijn is inmiddels gesloten en de winnaars krijgen bericht hierover. 

Team Burn-out; inspiratiebijeenkomst Marina Schriek

Steeds meer zorgmedewerkers krijgen met een burn-out te maken. De Zorg voor jezelf Community gaat daarom in 2018 op een missie: het bespreekbaar maken van burn-out in de zorg. We starten begin 2018 met een inspiratiebijeenkomst met Marina Schriek (auteur Gefeliciteerd met je Burn-out). Lees meer