Psychische belasting

Meer rust? Volg de online training Mindfulness

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Wil jij ook meer rust in jouw hoofd? En je bewuster zijn van keuzes? Meld je dan nu aan voor de online training Mindfulness. Als lid van IZZ kun je gratis deze training volgen. En tegelijk meedoen aan een onderzoek naar het effect van de training.

De training van e-health platform Minddistrict, bestaat uit negen sessies over bewust en mindful leven. Met instructiefilmpjes en geluidsfragmenten leer je verschillende mindfulness oefeningen te doen, wanneer jij dat wilt. 

De training is gratis voor leden. Voorwaarde is wel dat je meedoet aan een onderzoek naar het effect van de training Mindfulness. Door twee korte vragenlijsten in te vullen, geef je IZZ en Minddistrict belangrijke inzichten om de training nog effectiever te kunnen maken. En kun je hiermee een positieve bijdrage leveren aan het welzijn en de inzetbaarheid van IZZ leden. 

Na het invullen van de eerste vragenlijst, krijgt de helft van alle deelnemers een e-mail om te kunnen starten met de online training Mindfulness. De andere helft kan hiermee starten als ook de tweede vragenlijst is ingevuld. Een loting bepaalt in welke van de twee groepen (direct starten of later starten), je terecht komt. 

Maximaal 400 IZZ leden kunnen deelnemen aan de online training en het onderzoek.

Aanmelden is niet meer mogelijk!