Preventie

Uitgerust opstaan dankzij een goed matras

Werken in de zorg is zwaar. Gedurende de werkdag wordt behoorlijk wat verlangd van lichaam en geest. Met allerlei programma’s en interventies wordt veel aandacht besteed aan gezond werken en leven overdag. En de nacht? Die schiet erbij in, terwijl juist dan het lichaam moet herstellen. Om voor IZZ-leden een goede nachtrust mogelijk te maken, heeft IZZ samen met een aantal van haar leden de matrassen van SanaSlapen getest. Want áls we een matras kiezen voor een kortingsactie in het ledenvoordeel, dan moet het wel een góed matras zijn.

IZZ-leden werden testslapers

In 2018 heeft IZZ samen met een aantal van haar leden de matrassen van SanaSlapen getest. De resultaten zijn positief waardoor het matras ook in 2019 met korting wordt aangeboden aan IZZ-leden. Met een goed matras investeer je in je fitheid overdag en dat merk je op je werk.

De resultaten van de IZZ slaaptest:

  • 100% ervaart dankzij het matras een verbeterde nachtrust.
  • 90% ervaart dankzij het matras een verbeterde fitheid.
  • 50% beoordeelt het matras als goed, de andere 50% als zeer goed.
  • Alle deelnemers met nek- en rugklachten ervaren dankzij het matras een afname van de klachten.
  • Alle deelnemers bevelen het matras aan bij vrienden, collega’s of familie.
“Heerlijk slapen en de volgende dag fit en uitgerust weer op, kan ik iedereen aanraden”

Innovatieve medische matrassen met 50% korting

Technische ontwikkelingen uit zorg staan aan de basis van de matrassen van SanaSlapen. De materialen zorgen voor een optimale verdeling van druk en ondersteuning. Na een check van een slaapergonoom en op basis van persoonlijke kenmerken wordt jouw individuele matras samengesteld.

Bekijk dit IZZ Ledenvoordeel en ontvang 50% korting.