Deel jouw verhaal

Heb jij iets meegemaakt waardoor je wel goed voor jezelf móest zorgen? Wij verzamelen verhalen van zorgmedewerkers die goed op hun eigen gezondheid letten. Deel jouw verhaal.

Cécile Hornes deelde haar verhaal over werk-privé balans eerder in de Zorg, het ledenmagazine van IZZ. 

Wat helpt jou om gezond en plezierig te werken?

Als zorgmedewerker ben je ervaringsdeskundige in 'gezond werken in de zorg'. Bijvoorbeeld als het gaat over fysieke belasting, mantelzorg en werk-privébalans. Wat jou helpt om gezond en plezierig te werken, staat als vraag ook centraal in de onderzoeken en projecten van IZZ. 
Wil jij jouw ervaringen delen? Met jouw ervaringen help je je collega’s om ook goed voor zichzelf te zorgen. Ook als het nog niet helemaal lukt, en het met vallen en opstaan gaat. Zo zetten we ons samen in voor gezonde zorg. Jij vertelt, onze tekstschrijvers zetten het op papier.

"Ik vond het erg leuk en ook spannend om mee te werken. Ik ben blij met het resultaat en heb veel leuke reacties ontvangen." Reactie van Lydia Jeuken, lees hier haar verhaal

Verschillende collega’s hebben hun verhaal al gedeeld. Lees hier hun mooie, persoonlijke verhalen

Kijkje achter de schermen: Making off - Deel je verhaal met IZZ

In de zomer van 2019 hebben we 8 nieuwe verhalen uitgeschreven en hebben de foto- en videoshoots plaatsgevonden van de personen achter het verhaal. Deze verhalen zullen we de komende tijd met jullie delen in de Zorg en op izz.nl. Ter inspiratie hoe collega’s goed voor zichzelf zorgen en hoe je gezond en plezierig aan het werk kunt blijven. Vast een kijkje achter de schermen? Bekijk dan de video Making off - Deel je verhaal met IZZ.

Gaat jouw verhaal over een van onderstaande onderwerpen?

 • Werk-privébalans
 • Fysieke belasting/fysieke klachten
 • Mantelzorg
 • Veiligheid/Agressie & geweld
 • Psychische belasting/werkdruk/burn-out
 • Starten in de zorg
 • de Overgang

Dan krijg je dit:

 • Gratis IZZ Leefstijlcheck; deze check helpt jou te beoordelen hoe gezond je leeft en wat je kunt doen om je leefstijl te verbeteren.
 • Professionele fotoshoot (en eventueel video-opname) met een professionele fotograaf en visagist. Je krijgt een digitaal exemplaar van jouw mooiste foto voor eigen gebruik.
 • Onkostenvergoeding

Dit vragen we:

 • Je medewerking aan een interview en fotoshoot.
 • We mogen jouw verhaal en foto’s gebruiken in de diverse kanalen van IZZ, gericht op Gezonde zorg en de doelstellingen van IZZ.
 • Optioneel (niet verplicht): We volgen je gedurende het jaar om te kijken hoe het aanbod van IZZ jou helpt om gezonder te leven en te werken.

Aanmelden Deel jouw Verhaal


Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Marjon Prinsen, Community Manager (ad interim), telefoon 055-750 65 00, marjon.prinsen@stichtingizz.nl.

Zorg voor jezelf Community

‘Is de stap om jouw ervaringen met een groot publiek te delen nog erg groot? Maar voel je wel de behoefte íets te delen? Dan is erover praten in onze Community misschien interessant voor jou. Je komt er in contact met andere zorgmedewerkers met (mogelijk) gelijke ervaringen. En - niet onbelangrijk - je deelt jouw verhaal op het moment en de manier waarop jíj dat wilt. Neem anders vast een kijkje en laat je inspireren!’ Naar de Zorg voor jezelf Community.