Werken in de zorg? De IZZ vacaturebank helpt je op weg.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? IZZ verzamelt voor jou de leukste vacatures in de zorg. Of je nu verpleegkundige, doktersassistent in opleiding, receptionist of ICT-er bent.

Ruim 12.000 vacatures in de zorg

Het aantal vacatures in de zorg steeg het afgelopen jaar met maar liefst 12%. Vooral voor de verpleegkundige is de vacaturedruk hoog. Waarom? De vraag naar zorg neemt toe. We worden allemaal een beetje ouder, waardoor meer mensen een beroep doen op langdurige zorg. Tegelijkertijd gaan veel zorgmedewerkers met pensioen, 20% van de zorgmedewerkers is 55 jaar of ouder.

Werken in de zorg

Werken in de zorg

Een baan in de zorg wordt steeds veelzijdiger. De kennis die je nodig hebt in je vak verschuift. Je komt meer te weten over technologische ontwikkelingen zoals e-health. Ook zijn gezond ouder worden en preventie thema’s die een steeds grotere rol gaan spelen. In de wijkzorg bijvoorbeeld, ligt de nadruk meer op preventie, regie en coördinatie. Hoe zorg jij ervoor dat mensen het thuis redden? Met welke partijen heb je te maken, wat is jouw rol daarbij en hoe ga je daarmee om?

Zorg ook goed voor jezelf

Werken in de zorg geeft voldoening, maar vraagt ook veel van je. Lichamelijk én psychisch. Om goed voor anderen te kunnen zorgen moeten jij en je toekomstige werkgever dus ook goed voor jou zorgen. In de IZZ vacaturebank vind je bij veel vacatures ook een organisatieprofiel waarin je kunt zien of medewerkers van die organisatie veel of weinig zorg gebruiken. Weten waar jij op kunt letten bij het vinden van een gezonde werkgever?

IZZ vacaturebank

Op izz.nl vindt je het meest uitgebreide overzicht van vacatures in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan functies zoals verpleegkundige, laborant of administratief medewerker. Bekijk snel onze vacaturebank en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn!

Bekijk de IZZ vacaturebank

  • Vernieuwd en prettig in gebruik
  • 12.000+ actuele vacatures in de zorg
  • Aandacht voor jouw gezondheid
Naar de vacaturebank