IZZ Zorgverzekering

Premie IZZ Zorgverzekering 2019 uitgevoerd door CZ en VGZ

De IZZ Zorgverzekering kun je afsluiten bij VGZ of bij CZ. Op deze pagina vind je alle premies van de verschillende basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen die CZ en VGZ aanbieden voor de IZZ Zorgverzekering.

De IZZ Zorgverzekering uitgevoerd door VGZ

Premie basisverzekering uitgevoerd door VGZ

Hieronder vind je een overzicht van de premies voor de basisverzekeringen van de IZZ Zorgverzekering uitgevoerd door VGZ. Dit is inclusief 10% collectiviteitskorting. 

Let op! Op de basisverzekering variant Bewuzt ontvang je geen collectiviteitskorting.


Premies basisverzekeringen IZZ Zorgverzekering 2019 uitgevoerd door VGZ

Premie aanvullende verzekeringen uitgevoerd door VGZ

Hieronder vind je een overzicht van de premies voor de aanvullende verzekeringen van de IZZ Zorgverzekering uitgevoerd door VGZ. 

De inhoud van het aanvullende Zorg voor de Zorg-pakket is afgestemd op het werken in de zorg. In de meeste zorg-cao's is voor dit pakket een werkgeversbijdrage opgenomen, zodat je werkgever meebetaalt aan jouw zorgverzekering. 

Premies aanvullende verzekeringen IZZ Zorgverzekering 2019 uitgevoerd door VGZ
De IZZ Zorgverzekering uitgevoerd door CZ

Premie basisverzekering uitgevoerd door CZ

Hieronder vind je een overzicht van de premies voor de basisverzekeringen van de IZZ Zorgverzekering uitgevoerd door CZ. Dit is inclusief 10% collectiviteitskorting. 


Premies basisverzekeringen IZZ Zorgverzekering 2019 uitgevoerd door CZ

Premie aanvullende verzekeringen uitgevoerd door CZ

Hieronder vind je een overzicht van de premies voor de aanvullende verzekeringen van de IZZ Zorgverzekering 2019 uitgevoerd door CZ. De inhoud van het aanvullende Zorg voor de Zorg-pakket is afgestemd op het werken in de zorg. In de meeste zorg-cao's is voor dit pakket een werkgeversbijdrage opgenomen, zodat je werkgever meebetaalt aan jouw zorgverzekering. 

Premies aanvullende verzekeringen IZZ Zorgverzekering 2019 uitgevoerd door CZ