IZZ Zorgverzekering

Wat hebben de IZZ Zorgverzekering en Gezond werken in de zorg met elkaar te maken?

IZZ wil de gezondheid en inzetbaarheid van mensen in de zorg verbeteren. Dat doet IZZ door onderzoek te doen naar Gezond werken in de Zorg en met de eigen IZZ Zorgverzekering. Hoe heb ik hier als zorgmedewerker voordeel van?

De IZZ Zorgverzekering wordt door IZZ samengesteld zodat belangrijke zorg voor mensen in de zorg zoals fysiotherapie en mantelzorg optimaal verzekerd is. Want werken in de zorg vraagt nu iets anders van je, zowel lichamelijk als  psychisch.

Via onze onderzoeken naar Gezond werken in de Zorg werken we samen met werkgevers in de zorg aan oplossingen om de gezondheid op het werk verbeteren. Hiervoor gebruiken we de analyses die we doen naar het zorggebruik van mensen in de zorg van bijvoorbeeld fysiotherapie, psychische zorg en chronische ziektes. We bekijken de verschillen en zoeken naar verklaringen hiervoor.  Deze inzichten vertalen we naar oplossingen in de dekking van de IZZ Zorgverzekering, het ledenvoordeel of in de aanpak van het werkklimaat  Zo versterken Gezond werken in de Zorg en de IZZ Zorgverzekering elkaar.

Voordelen van IZZ Zorgverzekering en lidmaatschap

Als medewerker in de zorg heb je voordeel van de IZZ Zorgverzekering door zowel de collectiviteitskorting als de inhoud van de IZZ

Zorgverzekering. Hiernaast ben je automatisch lid van IZZ als je een collectieve IZZ Zorgverzekering hebt. Zo profiteer je weer van allerlei ledenvoordelen die je helpen om gezond en fit te blijven. Zowel in werk als privé. 

Ook kun je dan meedenken in de samenstelling van de IZZ Zorgverzekering en laten horen wat jij belangrijk vindt. Want IZZ is het ledencollectief van mensen in de zorg en richt zich uitsluitend op mensen in de zorg en hun gezinsleden. Uiteraard profiteren ook jouw gezinsleden van alle voordelen van IZZ en de IZZ Zorgverzekering.