Zorg in 2019 ook goed voor jezelf met de IZZ Zorgverzekering

Ook in 2019 heb je met de IZZ Zorgverzekering de enige zorgverzekering die speciaal is afgestemd op het werk in de zorg. Met meer keuze, scherpe premies en ruime vergoeding van zorg die belangrijk is voor mensen in de zorg.

De IZZ Zorgverzekering 2019 in het kort

  • Ruime keuze uit basis- en aanvullende verzekeringen bij VGZ en CZ
  • Aanvullend Zorg voor de Zorg-pakket
    • Extra lage premie doordat Stichting IZZ hier aan meebetaalt
    • Werkgeversbijdrage via je cao die kan oplopen tot meer dan € 150 bruto per jaar
    • Nieuw: ongevallendekking voor mondzorg tot maximaal € 10.000
  • Scherpe premie met 10% collectiviteitskorting op de basisverzekering

Samen werken aan gezondheid
Met je keuze voor IZZ doe je meer. Samen met 210.000 andere mensen in de zorg, maak je je via IZZ sterk voor gezond werken in de zorg. Zo onderzoeken we hoe de gezondheid van mensen in de zorg op het werk kan worden verbeterd en werken we hier samen met werkgevers en werknemers in de zorg aan. Want werken in de zorg vraagt iets anders van je, zowel lichamelijk als psychisch. 

Nieuw in 2019: ruime keuze bij 2 zorgverzekeraars
IZZ werkt al meer dan 40 jaar samen met VGZ voor de IZZ Zorgverzekering. Dat blijft ook in 2019 zo. Nieuw is dat IZZ ook met CZ gaat samenwerken voor de IZZ Zorgverzekering. Hierdoor krijg je vanaf 2019 meer keuze. Zo kun je bij beide zorgverzekeraars kiezen uit 3 basisverzekeringen en een ruim assortiment aanvullende verzekeringen. Het Zorg voor de Zorg-pakket dat is afgestemd op het werken in de zorg kun je bij beide zorgverzekeraars afsluiten. 

Scherpe premie en 10% collectiviteitskorting
Uiteraard hebben we ook goede afspraken gemaakt over een scherpe premie. Zo krijg je in 2019 10% collectiviteitskorting op de basisverzekeringen bij VGZ en CZ. Ook voor de aanvullende verzekeringen hebben we met CZ en VGZ goede afspraken gemaakt over een scherpe premie.

Premieverlaging Zorg voor de Zorg-pakket
In het Zorg voor de Zorg-pakket is belangrijke zorg opgenomen voor mensen in de zorg. Zo is er een ruime vergoeding voor fysiotherapie, steun voor mantelzorgers, arbeidsfysiotherapie en mindfulness bij burn-out. Goed nieuws is dat de premie voor het Zorg voor de Zorg-pakket wordt verlaagd. Stichting IZZ betaalt hieraan mee, waardoor het Zorg voor de Zorg-pakket in 2019 goedkoper wordt. In 2019 is het Zorg voor de Zorg-pakket er al vanaf € 19 per maand. Bovendien betaalt je werkgever via de meeste zorg cao’s mee aan het Zorg voor de Zorg-pakket. De hoogte van de werkgeversbijdrage is afhankelijk van je cao en kan oplopen tot meer dan € 150 bruto per jaar.

Naar de IZZ Zorgverzekering