De voordelen van IZZ; speciaal voor mensen in de zorg

De IZZ Zorgverzekering is extra voordelig voor iedereen die in de zorg werkt. En met vergoedingen die zijn afgestemd op het werken in de zorg. Want werken in de zorg is mooi, maar vraagt nou eenmaal iets anders van je, zowel lichamelijk als psychisch. Bekijk hieronder enkele voordelen van IZZ voor jou als zorgmedewerker.

1. Zorg voor de Zorg-pakket: met extra korting van IZZ 

Het aanvullende IZZ Zorg voor de Zorg-pakket is afgestemd op werken in de zorg. Met o.a. een ruime vergoeding voor (arbeids)fysiotherapie, mindfulness bij burn-out, overgangsconsulent en vervangende mantelzorg. Bovenop het Zorg voor de Zorg-pakket, kun je kiezen voor aanvullende verzekeringen met nog ruimere vergoedingen.

2. Scherpe premies voor mensen in de zorg

Met de IZZ Zorgverzekering profiteer je van een scherpe premie én maximale wettelijke collectiviteitskorting van 5% op de basisverzekeringen. Zorgverzekeraars CZ en VGZ voeren de verzekering uit. Om het Zorg voor de Zorg-pakket toegankelijk en betaalbaar te houden, onderhandelt IZZ met CZ en VGZ over een lage premie. Daarnaast krijg je extra korting van IZZ op je premie. In 2020 betaalt IZZ € 24,00 per deelnemer per jaar mee aan het Zorg voor de Zorg-pakket. Het kan zijn dat jouw werkgever ook meebetaalt aan het Zorg voor de Zorg-pakket, omdat de IZZ–regeling een onderdeel is van een aantal zorg-cao’s.

3. Draag bij aan een gezondere zorg 

Nederland kan niet zonder de zorg. Voor goede zorg, zijn gezonde zorgmedewerkers nodig. En gezonde zorgorganisaties. Bij IZZ werken we hier aan, iedere dag. IZZ doet onderzoek en projecten op het gebied van gezond werken in de zorg. De kennis die we daaruit halen, gebruiken we bij het samenstellen van een passende aanvullende verzekering voor jou: het Zorg voor de Zorg-pakket. We delen onze kennis ook met zorgmedewerkers en zorgorganisaties. Met de IZZ Zorgverzekering draag jij bij aan een gezondere zorgsector. 

Nog meer voordeel

Als je de IZZ Zorgverzekering voor de zorg afsluit, ben je lid van IZZ en profiteer je van ledenvoordelen en kortingsacties, zowel in je werk als privé. Je ontvangt vier keer per jaar ons gratis magazine de Zorg en je krijgt toegang tot de IZZ community waar je meepraat over gezond werken in de zorg.

Bekijk ook eens onze vacaturebank; de grootste vacaturebank voor de zorg.

IZZ, voor gezonde zorgmedewerkers en zorgorganisaties

Stichting IZZ is opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg. Samen maken we ons sterk voor een gezonde zorgsector en een gezonder Nederland. We maken namens onze leden afspraken over de premie, samenstelling en service van de IZZ Zorgverzekering.

Stap voor 31 december over
op de IZZ Zorgverzekering.

Stap nu over 

Stap voor 31 december over op de IZZ Zorgverzekering. Daarmee zorg je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor je collega’s in de zorg.