Preventieprogramma

Met de verschillende programma’s op het gebied van duurzame inzetbaarheid kunt u als werkgever bijdragen aan de inzetbaarheid van uw medewerkers. Uiteraard is de eigen inzet van de zorgmedewerkers hierbij erg belangrijk.

Om zorgmedewerkers te helpen bij het op peil houden van hun gezondheid, biedt IZZ naast vergoedingen voor preventieve zorg ook een preventieprogramma, zoals de IZZ Leefstijl Check, online gezondheidstesten en e-health.

E-health

E-health is online zorg voor uw medewerkers. Het is een aanvulling op professionele fysiotherapie of psychologische zorg. Uw medewerkers kunnen thuis via een computer, telefoon of tablet werken aan hun gezondheid. Het wordt vergoed vanuit de basisverzekering of vanuit een aanvullende verzekering.

IZZ Leefstijl Check

Met de IZZ Leefstijl Check brengt uw medewerker zijn of haar gezondheidsniveau in kaart. De Healthcheck biedt onder andere inzicht in hartslag, bloeddruk, buikomvang en het vetpercentage. De vergoeding van de Leefstijl Check is opgenomen in de aanvullende verzekering Zorg voor de Zorg.