Werkgeversdesk

Informatiemateriaal

Wist u dat nieuwe medewerkers in de zorg vaak het hele jaar door kunnen overstappen naar IZZ? Zij hoeven meestal niet te wachten tot 1 januari van het komende jaar. Onze flyers en ander promotiemateriaal helpen u IZZ onder de aandacht te brengen van uw medewerkers.

Contact

Bent u werkgever en hebt u een vraag over de collectieve zorgverzekering van IZZ? Of wilt u meer weten over de voordelen van de IZZ Zorgverzekering? Wij helpen u graag verder.

Digitaal incassoborderel

Boek tijdswinst met Digibord. Digibord vergemakkelijkt uw administratie, het vereenvoudigt uw controle en het maakt het mogelijk om sneller gegevens met uw salarisproductie te vergelijken.

Met minder werk, de perfecte salarisstrook

Eenvoudiger werken met de IZZ-administratie? Met de nieuwe werkwijze bent u minder tijd kwijt aan de IZZ-administratie én beschikt u altijd over de juiste gegevens.  En overstappen is gratis. Dus meld u nu aan en stap over.

Deelnemen of beëindigen IZZ Zorgverzekering

De IZZ Zorgverzekering is een unieke collectieve ziektekostenregeling voor de zorgsector. Wilt u als werkgever in de zorg aan onze IZZ Zorgverzekering deelnemen?

Veelgestelde vragen

Hebt u een vraag aan IZZ? Wellicht kunt het antwoord vinden in de veelgestelde vragen.