Aanmelden inspiratiesessie 18 juni

Wat leuk dat je deel wilt nemen aan de inspiratiesessie 'zoektocht naar meer werkplezier in de zorg', speciaal voor de GGZ. Meld je direct aan via het formulier hieronder of bekijk eerst de praktische informatie wat verderop op deze pagina. Tot 18 juni!

Aanmelden inspiratiesessie 18 juni 2024

Contactgegevens

Aanhef

organisatiegegevens

contact

Wil je een collega meenemen? Dat kan! Vul hieronder zijn of haar gegevens in. 

Contactgegevens collega

Aanhef

Wij verwerken je gegevens conform ons privacy statement

Over de inspiratiesessie

Het werkplezier in de GGZ staat onder druk. De cijfers liegen er niet om. Medewerkers in de GGZ voelen zich van alle zorgmedewerkers het vaakst emotioneel uitgeput. Ook gebruiken zij het vaakst zelf psychische zorg, met name jonge medewerkers.

Wat is jouw rol als HR professional om bij te dragen aan werkplezier van de professionals in jouw organisatie? Daar gaan we samen naar op zoek tijdens deze inspiratiesessie over meer werkplezier in de GGZ.  

Wat kun je verwachten
In deze inspiratiesessie duiken we samen met prof. Dr. Annet de Lange in het thema werkplezier en duurzame inzetbaarheid in de GGZ. We nemen je mee in onze onderzoeksresultaten van ‘Gezond werken in de zorg’. Daarbij laten we je aan de hand van praktijkvoorbeelden zien welke programma’s ingezet kunnen worden om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de zorg te vergroten.    

Over spreker
Prof. dr. Annet de Lange is bijzonder hoogleraar Succesvol ouder worden op het werk aan de Open Universiteit en Senior Management Consultant bij Berenschot. Daarnaast schreef ze meerdere boeken op het terrein van human resource management waaronder Omdat het kan!, handvaten voor een inclusieve Arbeidsmarkt en Fit for the Future, toekomstbestendig HRM beleid.

Onderzoek 'Gezond Werken in de Zorg'

Met de Monitor Gezond werken in de zorg onderzoekt Stichting IZZ jaarlijks, in samenwerking met de Universiteit Leiden en de Universiteit Utrecht, hoe het werken in de zorg wordt ervaren en hoe dit verband houdt met gezondheid en welzijn. Op basis van deze inzichten ontwikkelen we een breed aanbod aan programma's, trainingen en workshops die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de zorg. 

Praktische info

  • We starten om 8:00 uur met een ontbijt, het inhoudelijke programma is van 8:30 - 11:00 uur. Van 11:00 - 11:30 is er ruimte om na te praten onder het genot van een drankje en wat lekkers.
  • Waar: IZZ, Prins Willem-Alexanderlaan 719, Apeldoorn
  • Parkeren: Gratis, op eigen terrein
  • Voor wie: HR professionals in de GGZ

Sprekers

Irene van der Fels - IZZ Onderzoeker
Irene van der Fels
Onderzoeker IZZ
Foto Marc Spoek
Marc Spoek
Adviseur IZZ
Prof. dr. Annet de Lange
Prof. dr. Annet de Lange
Sr. managing consultant arbeidsmarkt & duurzame inzetbaarheid