Registreer uw organisatieprofiel

Als zorgorganisatie wilt u aantrekkelijk zijn voor nieuw zorgtalent. Maak een organisatieprofiel aan voor de IZZ zorgvacaturebank en vertel wat uw organisatie doet rondom het thema gezond werken.

Selecteer uw zorgorganisatie

Selecteer hieronder uw organisatie om een organisatieprofiel aan te maken.

Gezond werken telt

De arbeidsmarkt in de zorg is krap. Belangrijk dus dat u uzelf als werkgever aantrekkelijk neerzet. Steeds meer werkzoekenden kijken kritisch naar de gezondheidsrisico’s op het werk, zowel lichamelijk als psychisch. Ook als zorgorganisatie besteedt u aandacht aan dit thema.

Uw organisatieprofiel laat het zien

IZZ heeft de grootste zorgvacaturebank van Nederland met meer dan 12287 actuele vacatures. Bij uw vacatures kunnen werkzoekenden uw organisatieprofiel bekijken. Daarin zien ze hoe uw organisatie omgaat met het thema gezond werken.
Lees meer

Zorggebruik van uw medewerkers en uw eigen activiteiten

Uit onze jaarlijkse analyse van het zorggebruik weten we hoeveel fysiotherapie en psychische zorg medewerkers in uw organisatie gebruiken. Deze cijfers zetten wij alvast in uw organisatieprofiel. U kunt uw organisatieprofiel zelf aanvullen met de medewerkers-tevredenheidsscore. Daarnaast kunt u aangeven aan welke projecten en activiteiten rondom gezond werken uw organisatie meedoet.
Meer informatie

Veelgestelde vragen over organisatieprofielen

Het is een visitekaartje van een zorgorganisatie als ze bewust omgaat met de gezondheid van haar medewerkers. IZZ vindt de gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid van zorgmedewerkers van groot belang. En werkzoekenden in de zorg laten ‘gezond werken’ ook steeds vaker meewegen in hun beslissing om ergens te solliciteren. Nu de pensioenleeftijd omhoog gaat, telt dat nog eens extra. Daarom wil IZZ het meewegen van ‘gezond werken’ verder stimuleren.
Ja. Jongeren bijvoorbeeld beseffen dat het werkende leven niet stopt bij 67. Zij willen daarom aan de slag bij een zorgorganisatie die werkt aan de gezondheid van medewerkers. Met het organisatieprofiel kan u uw projecten voor gezond werken in de schijnwerpers zetten. Daarmee presenteer u zich als aantrekkelijke werkgever.
We zien gelukkig dat veel zorgorganisaties bewust bezig zijn met gezond werken. Maar de organisaties die nog weinig tot geen projecten op dit gebied hebben, hopen we te stimuleren hiermee aan de slag te gaan.
We halen de cijfers over het zorggebruik door medewerkers uit eigen onderzoek. En het verzuimcijfer komt uit de database van Intrakoop. Klopt volgens u een van deze cijfers niet? Mail het aan service@stichtingizz.nl. Dan bekijken we uw opmerking.
We halen de namen van zorgorganisaties uit bestaande vacatures. Als er nog geen profiel van uw organisatie is, dan betekent dit dat we nog geen vacatures tonen van uw organisatie. Stuur de URL van de website waarop uw vacatures staan naar service@stichtingizz.nl. Dan kunnen we uw vacatures, en daarmee uw organisatie, doorplaatsen in onze Vacaturebank.
Stuur een mail naar service@stichtingizz.nl. Omschrijf waar u tegenaan loopt en hoe we u kunnen bereiken. We doen ons best om uw probleem binnen een werkweek op te lossen.
Log in op Mijn IZZ. Daarna kunt u rechtsboven klikken op uw naam. Zo komt u bij het beheer van uw organisatieprofiel.

‘Gezond werken’ telt

De arbeidsmarkt in de zorg is krap. Belangrijk dus dat u uzelf als werkgever aantrekkelijk neerzet. Veel werkzoekenden laten ‘gezond werken’ meewegen bij het zoeken naar een nieuwe baan. Dus als zorgorganisatie spant u zich ook in op dit gebied. IZZ heeft de grootste zorgvacaturesite van Nederland. Met meer dan 6.000 banen en 25.000 pageviews per maand. Bij elke vacature vinden werkzoekenden een organisatieprofiel. Daarin zien ze hoe de organisatie omgaat met ‘gezond werken’.

Lees meer over organisatieprofielen