Mijn organisatieprofiel

Hoe aantrekkelijk is uw zorgorganisatie voor nieuw zorgtalent?  Zet uw organisatieprofiel Gezond Werken in onze Vacaturebank.

‘Gezond werken’ telt

De arbeidsmarkt in de zorg is krap. Belangrijk dus dat u uzelf als werkgever aantrekkelijk neerzet. Veel werkzoekenden laten ‘gezond werken’ meewegen bij het zoeken naar een nieuwe baan. Dus als zorgorganisatie spant u zich ook in op dit gebied. Hoe zet u dat duidelijk in de etalage? IZZ helpt u erbij.

Je organisatieprofiel laat het zien

IZZ heeft de grootste zorgvacaturesite van Nederland. Met meer dan 15.000 actuele banen en 10.000 pageviews per maand. Bij elke vacature vinden werkzoekenden een organisatieprofiel. Daarin zien ze hoe de organisatie omgaat met ‘gezond werken’. 

Zorggebruik van medewerkers en verzuim

Uit onze jaarlijkse analyse van het zorggebruik weten we hoeveel fysiotherapie en psychische zorg medewerkers in uw organisatie gebruiken. En uit de gegevens van Intrakoop weten we het verzuimpercentage. Deze cijfers zetten wij alvast in je organisatieprofiel.

Tevredenheidsscore en eigen activiteiten

U kunt het profiel zelf aanvullen met de medewerkers-tevredenheidsscore. Daarnaast kunt u aangeven aan welke projecten en activiteiten voor gezond werken uw organisatie meedoet. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse fitheids-check die uw medewerkers aanbiedt. Of de bedrijfsfysio waar medewerkers gebruik van kunnen maken. 

Heb je vragen?

Hebt u vragen over het profiel? Of problemen bij het invullen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord, mail ons dan via service@stichtingizz.nl 

We denken graag met je mee

IZZ behartigt de belangen van mensen die in de zorg werken en zorgorganisaties. Vanuit deze rol hebben we de organisatieprofielen ontwikkeld. We zien het als één van onze taken om de arbeidsmarkt in de zorg gezond te houden. Onder meer door het juiste personeel naar de juiste vacature te leiden. Maar goed gekwalificeerde zorgmedewerkers zijn schaars. Dus áls ze uw organisatie vinden, hoe presenteert u zich dan zo aantrekkelijk mogelijk? Hebt u maar weinig projecten rond de gezondheid van medewerkers maar wilt u het onderwerp wel meer onder de aandacht te brengen? Bel dan met Marc Spoek op 06 – 30 01 46 34 of mail naar m.spoek@stichtingizz.nl.