Mijn organisatieprofiel

Als zorgorganisatie wilt u aantrekkelijk zijn voor nieuw zorgtalent. Maak nu een organisatieprofiel aan voor de IZZ zorgvacaturebank en vertel wat uw organisatie doet rondom het thema gezond werken.

Gezond werken telt

De arbeidsmarkt in de zorg is krap. Belangrijk dus dat u uzelf als werkgever aantrekkelijk neerzet. Steeds meer werkzoekenden kijken kritisch naar de gezondheidsrisico’s op het werk, zowel lichamelijk als psychisch. Ook als zorgorganisatie besteedt u aandacht aan dit thema. Hoe zet u dat duidelijk in de etalage? IZZ helpt u daarbij.

Uw organisatieprofiel laat het zien

IZZ heeft de grootste zorgvacaturebank van Nederland met 10.000+ actuele vacatures. Bij uw vacatures kunnen werkzoekenden uw organisatieprofiel bekijken. Daarin zien ze hoe uw organisatie omgaat met het thema gezond werken. 

Zorggebruik van medewerkers en verzuim

Uit onze jaarlijkse analyse van het zorggebruik weten we hoeveel fysiotherapie en psychische zorg medewerkers in uw organisatie gebruiken. En uit de gegevens van Intrakoop weten we het verzuimpercentage. Deze cijfers zetten wij alvast in uw organisatieprofiel.

Tevredenheidsscore en eigen activiteiten

U kunt uw organisatieprofiel zelf aanvullen met de medewerkers-tevredenheidsscore. Daarnaast kunt u aangeven aan welke projecten en activiteiten rondom gezond werken uw organisatie meedoet. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse fitheids-check die u uw medewerkers aanbiedt. Of de bedrijfsfysio waar medewerkers gebruik van kunnen maken. De projecten die u samen met IZZ oppakt publiceren wij in uw organisatieprofiel.

Vragen?

Hebt u vragen over het profiel? Of problemen bij het invullen? Kijk dan onderaan deze pagina bij de veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord, mail ons dan via info@stichtingizz.nl

We denken graag met u mee

IZZ behartigt de belangen van mensen die in de zorg werken en van zorgorganisaties. Vanuit deze rol hebben we de organisatieprofielen ontwikkeld. We zien het als één van onze taken om de arbeidsmarkt in de zorg gezond te houden. Onder meer door het juiste personeel naar de juiste vacature te leiden. Maar goed gekwalificeerde zorgmedewerkers zijn schaars. Dus áls ze uw organisatie vinden, hoe presenteert u zich dan zo aantrekkelijk mogelijk? Hebt u weinig projecten rond de gezondheid van medewerkers maar wilt u het onderwerp wel meer onder de aandacht te brengen? Bel dan met IZZ projectmanager Marc Spoek op 06 – 30 01 46 34 of mail naar m.spoek@stichtingizz.nl. Samen kijken we hoe het thema gezond werken binnen uw organisatie ingevuld zou kunnen worden.

log in

Veelgestelde vragen

Wilt u gebruik maken van het IZZ ledenvoordeel, deelnemen aan de community of een (adres)wijziging doorgeven? Ga dan naar de pagina Leden - registreren

Het is een visitekaartje van een zorgorganisatie als ze bewust omgaat met de gezondheid van haar medewerkers. IZZ vindt de gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid van zorgmedewerkers van groot belang. En werkzoekenden in de zorg laten ‘gezond werken’ ook steeds vaker meewegen in hun beslissing om ergens te solliciteren. Nu de pensioenleeftijd omhoog gaat, telt dat nog eens extra. Daarom wil IZZ  het meewegen van ‘gezond werken’ verder stimuleren. 

Ja. Jongeren bijvoorbeeld beseffen dat het werkende leven niet stopt bij 67. Zij willen daarom aan de slag bij een zorgorganisatie die werkt aan de gezondheid van medewerkers. Met het organisatieprofiel kan je jullie projecten voor gezond werken in de schijnwerpers zetten. Daarmee presenteer je je als aantrekkelijke werkgever.

We zien gelukkig dat veel zorgorganisaties bewust bezig zijn met gezond werken. Maar de organisaties die nog weinig tot geen projecten op dit gebied hebben, hopen we te stimuleren hiermee aan de slag te gaan. 

We halen de cijfers over het zorggebruik door medewerkers uit eigen onderzoek. En het verzuimcijfer komt uit de database van Intrakoop. Klopt volgens jou een van deze cijfers niet? Mail het aan service@izz.nl. Dan bekijken we je opmerking.

We halen de namen van zorgorganisaties uit bestaande vacatures. Als er nog geen profiel van je organisatie is, dan betekent dit dat we nog geen vacatures tonen van jouw organisatie. Stuur de URL van de website waarop je vacatures staan naar service@izz.nl. Dan kunnen we je vacatures, en daarmee je organisatie, doorplaatsen in onze Vacaturebank.

Stuur een mail naar service@izz.nl. Omschrijf waar je tegenaan loopt en hoe we je kunnen bereiken. We doen ons best om je probleem binnen een werkweek op te lossen.

 

Ga op internet naar www.izz.nl/zorgorganis...   Log in op Mijn IZZ. Daarna kun je rechtsboven klikken op je naam. Zo kom  je bij het beheer van je organisatieprofiel.