Onderzoek

NIEUW! Digitaal dashboard met uitslagen 2017

Alles weten over de uitslagen van de zorgsector en alle branches? Bezoek het NIEUWE digitale dashboard. En bekijk de cijfers van de zorgsector en per branche. Als u minimaal 25 IZZ-verzekerden onder uw medewerkers heeft, kunt u uw eigen zorggebruikcijfers inzien en vergelijken met branchegenoten. Ook ziet u de verschillen tussen zorgorganisaties. Klik op het plaatje om het dashboard te openen.

Dashboard ZorggebruikVia het plaatje klikt u door naar het dashboard zorggebruik

Zorgmedewerkers gebruiken steeds meer zorg. Komt het door het werken in de zorg en hoe groot is uw invloed als werkgever op de gezondheid van uw medewerkers?

Hoge werkdruk, veel verzuim, steeds meer openstaande vacatures….de kranten staan er vol mee. De druk op de zorgmedewerkers neemt toe. Dat blijkt ook uit de cijfers van het jaarlijks onderzoek naar Zorggebruik onder zorgmedewerkers van IZZ.

IZZ ontwikkelde een NIEUW digitaal dashboard waarop het werkgerelateerde zorggebruik van de afgelopen vijf jaar te zien is. Bekijk de cijfers van de gehele zorgsector, per branche en van uw eigen zorgorganisatie (als u minimaal 25 IZZ-verzekerden heeft die zorg hebben gebruikt). Wilt u weten of uw zorgorganisatie binnenkort een eigen inlog ontvangt zodat u zelf de zorggebruikcijfers van uw organisatie kunt inzien? Bekijk de lijst met zorgorganisatie die binnenkort een mail van ons ontvangen.

Klik hier om het digitale dashboard Zorggebruik te bekijken. Speel met de cijfers om de voor u relevante info naar boven te halen. U kunt lijnen aan en uitzetten en inzoomen op het fysiotherapiegebruik en het gebruik van psychische zorg. U kunt deze info uitstekend inzetten om uw nieuwe inzetbaarheidsplannen met cijfers te ondersteunen. Doe er uw voordeel mee. Want naast verzuimcijfers en medewerkerstevredenheid is ook zorggebruik een belangrijke gezondheidsindicator. Lees het artikel over hoe dat zit.