Platform Stress de Baas

Samen voor mentale gezondheid in de zorg

Het Platform Stress de Baas is speciaal voor werkgevers en werknemers in de zorg en helpt uw organisatie bij goed werkgeverschap. Door inzicht te geven in hoe uw organisatie ervoor staat als het gaat om mentale gezondheid. En door informatie te bieden over hoe u uw organisatie en medewerkers zo goed mogelijk kunt faciliteren, ondersteunen of doorverwijzen.

Het platform wordt voorzien van hun specialistische kennis over werken onder stressvolle omstandigheden zoals tijdens de coronacrisis. Hiervoor werken we samen met Defensie (de Militaire GGZ), het Defensie programma Duurzaam Gezond Inzetbaar en ARQ IVP (expert bij ingrijpende gebeurtenissen).

Structurele aandacht voor mentale gezondheid

Stichting IZZ, PGGM&Co en PFZW staan voor een gezonde zorgsector. Daarom zijn nu de handen ineen geslagen om samen de mentale vitaliteit en kracht van zorgprofessionals te bevorderen en is het Platform Stress de Baas opgericht. Informatie voor werkgevers vindt u hier bij IZZ, bent u zorgmedewerker, bekijk dan de informatie op het platform bij PGGM&Co.