Gezond werken

Welke informatiebehoefte hebt u?

Wilt u ons helpen om de informatie over gezond werken beter bij uw behoeften te laten aansluiten? Het invullen van de vragenlijst kost 15 minuten. U maakt kans op een van de vijf tickets voor de Leergang van de Aanpak Organisatieklimaat.

De zorgsector ondersteunen met kennis over gezond werken. Om ook uw medewerkers zo gezond, veilig en plezierig mogelijk te laten werken. Dat is een belangrijk doel van IZZ. Wij beschikken over veel kennis van gezond werken in de zorg. Deze kennis delen we bijvoorbeeld via het magazine Inzicht en onze website.

Welke behoefte heeft u als gebruiker?

Wij willen dit zo effectief mogelijk doen. Daarom onderzoeken we of de kennisdeling via Inzicht en onze website goed is afgestemd op de behoeften van de sector, op uw behoefte. Dit kunnen we niet zonder uw hulp. Wij vragen u daarom deel te nemen aan ons lezersonderzoek.

Ga hier naar het onderzoek. Het invullen van de vragenlijst kost u circa 15 minuten.

Maak kans op een van de vijf tickets voor de Leergang Aanpak Organisatieklimaat

Doet u mee, dan maakt u kans op een van vijf tickets voor de Leergang Aanpak Organisatieklimaat voor (team)leiders van zorgorganisaties. Meer informatie hierover vindt u op: www.izz.nl/organisatieklimaat/...  

Alvast hartelijk voor uw deelname.


Discussieer mee!

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.