Regeldruk

Kennissessie Regeldruk en Gezond werken; meld je nu aan!

De regeldruk in de zorg is hoog. En zorgmedewerkers die een hoge regeldruk ervaren, vertonen meer lichamelijke en geestelijke gezondheidsklachten. Recent onderzoek van Stichting IZZ laat zien dat door regels en administratie zinvol, behapbaar en bespreekbaar te maken u het verzuim terug kunt dringen met bijna 48%.

UITNODIGING

IZZ Kennissessie Regeldruk en Gezond werken in de zorg

Tijdens onze Kennissessie Regeldruk en Gezondheid maakt u kennis met de nieuwste inzichten en leert u welke concrete stappen u kunt nemen op weg naar gezondere regeldruk. Zo kunt u het verzuim terugdringen, het werkplezier vergroten en uw medewerkers behouden voor uw organisatie. De Kennissessie is special opgezet voor HRM- en arbo-professionals, managers en teamleiders.

Direct aanmelden

Kom naar de Kennissessie op 9 juli in Driebergen

Leer van de nieuwste inzichten en pas ze direct toe in uw organisatie. Schrijf u nu in en kom naar de IZZ Kennissessie op 9 juli in Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen in Driebergen (adres: Traaij 299, 3971 GM Driebergen). We presenteren u de resultaten van ons onderzoek naar Regeldruk, geven inzicht in de praktijkcase van een collega-organisatie en gaan graag met u in gesprek aan de hand van stellingen. Na afloop heeft u grip op hoe u binnen uw organisatie kunt zorgen voor een gezonde regeldruk.

De Kennissessie begint om 13.30 uur met inloop, koffie en thee en duurt tot 16.30 uur. Na afloop is er tijdens een korte borrel nog tijd om na te praten met collega’s en sessieleiders. Aanmelden kan tot en met maandag 1 juli.

Deelt u deze uitnodiging vooral ook met andere collega’s in uw organisatie voor wie deze bijeenkomst relevant is!

De Kennissessie Regeldruk en Gezondheid wordt gefinancierd vanuit het innovatiebudget van Stichting IZZ, en wordt u daarom kosteloos aangeboden.

Aanmelden