IZZ collectieve ziektekostenregeling

Aanvullende pakketten

Medewerkers in de zorg kunnen deelnemen aan de collectieve ziektekostenregeling IZZ. Zij kunnen gebruik maken van de speciaal op de zorg afgestemde aanvullende pakketten. Welke pakketten zijn er?

Pluspunten van de aanvullende pakketten van de IZZ Zorgverzekering:

extra vergoedingen voor fysiotherapie en bij mantelzorg (Zorg voor de Zorg-pakket)
ruime keuze uit aanvullende pakketten en modules
de werkgever betaalt vaak mee

Werknemers kunnen kiezen voor een van de aanvullende pakketten. In het kort zijn dit:

1. Totaalpakketten: Zorg voor de Zorg

Speciaal voor mensen in  de zorg zijn er de totaalpakketten Zorg voor de Zorg. Zo is er bijvoorbeeld een ruime vergoeding voor fysiotherapie. Want klachten aan het bewegingsapparaat komen vaak voor bij zorgmedewerkers. De Zorg voor de Zorg totaalpakketten geven daarnaast ook een ruime vergoeding voor tandzorg, vervangende mantelzorg en preventieve zorg. (Bekijk de tabel hieronder.) 

Wil uw medewerker een bescheiden aanvullende verzekering voor verschillende zorgonderdelen? Daarvoor is het Bijzonder Bewust pakket: een klein totaalpakket met een paar belangrijke vergoedingen.

2. Zelf samenstellen: Kies-zelf modules

Wil uw medewerker liever geen totaalpakket? Maar zelf kiezen waarvoor hij of zij zich aanvullend verzekerd? Dan zijn er de Kies-zelf modules. Daarmee kan hij of zij zich aanvullend verzekeren voor losse zorgonderdelen. We hebben Kies- zelf modules voor: fysiotherapie, tandzorg en zorg in het buitenland. 

Wilt u  meer weten over de exacte inhoud van de pakketten, persoonlijk advies of een premieberekening op maat? Kijk dan op vgzvoordezorg.nl/izz.

Meer weten?

Hierboven staat een samenvatting van belangrijke vergoedingen in de aanvullende pakketten. Wilt u meer weten over de exacte inhoud van de pakketten, persoonlijk advies of een premieberekening op maat? Kijk dan op vgzvoordezorg.nl/izz.