Vacature Projectmanager Onderzoek en Projecten Gezond Werken in de Zorg

Het team Gezond Werken in de zorg van Stichting IZZ is op zoek naar een nieuwe projectmanager Onderzoek & Projecten. Bekijk hier de vacature.

Nederland kan niet zonder de zorg. En de zorg gaat altijd door, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Voor bijna 17 miljoen mensen die allemaal ooit, soms, steeds vaker of continu zorg nodig hebben. Voor goede zorg, zijn gezonde zorgmedewerkers nodig. En gezonde zorgorganisaties. Bij IZZ werken we hier aan. Iedere dag.

Stichting IZZ is opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg. Samen maken we ons sterk voor een gezonde zorgsector en een gezonder Nederland.

Voor het team Gezond werken in de Zorg is Stichting IZZ op zoek naar een:

Projectmanager Onderzoek en Projecten op het gebied van
Gezond werken in de zorg


Als projectmanager Onderzoek en Projecten richt je je, samen met het team Gezond Werken in de Zorg, op het bevorderen van gezondheid en inzetbaarheid van medewerkers in de zorg. Je begeleidt twee grote onderzoeken die IZZ jaarlijks uitvoert: ‘Zorggebruik voor Zorgmedewerkers’ (aan de hand van data uit de IZZ Zorgverzekering) en de ‘Monitor Gezond werken in de zorg’ (onderzoek onder zorgmedewerkers). IZZ is initiator van gezondheidswinst, als projectmanager Onderzoek en Projecten ben je continue nieuwsgierig naar de thema’s die de gezondheid van zorgmedewerkers beïnvloeden en waar gezondheidswinst te behalen is.

Schakel tussen wetenschap en praktijk
In deze functie werk je samen met universiteiten, onderzoeksbureaus, arbeidsmarktfondsen, zorgverzekeraars, het zorgveld en natuurlijk je collega’s. Je bent de schakel tussen wetenschap en praktijk. Daarnaast begeleidt je verschillende praktijkprojecten die samen met zorgorganisaties worden uitgevoerd. Projecten die gericht zijn op het verbeteren van een gezond organisatieklimaat. Je coördineert de projecten en houdt contact met de verschillende betrokken partijen over inhoud en voortgang van het project.

Nieuwsgierige wetenschapper met binding met de praktijk
Je volgt maatschappelijke ontwikkelingen en ideeën op de voet en toetst deze op toepasbaarheid en haalbaarheid voor de zorgsector. Je kunt in deze functie ook eigen onderzoeken initiëren en (laten) uitvoeren. Je bent in staat de resultaten van onderzoeken te vertalen in voor de doelgroep communiceerbare resultaten.

Download hier de gehele vacaturetekst

Meer informatie?
Stichting IZZ, Christiaan Geurtsweg 3, 7335 JV Apeldoorn

Marc Spoek, Manager Gezond Werken in de zorg, 06-30014634

Reageren
Je kunt je CV en motivatiebrief voor 11 november, mailen naar marc.spoek@stichtingizz.nl

Meer weten over de projecten en onderzoeken van Stichting IZZ? Kijk op www.izz.nl/zorgorganisaties