Organisatieklimaat-InDialoog

Kennissessie op 10 september voor HR, Arbo en OR

Piekert u over het verzuim, de in- en uitstroom van personeel en de jaarlijkse medewerkerstevredenheidsscores in uw organisatie? En weet u niet aan welke knoppen u moet draaien om uw mensen te behouden of het verzuim te verlagen? De IZZ Kennissessie van 10 september deelt de laatste inzichten over hoe u in drie stappen uw organisatieklimaat beter maakt.

Dialoog staat centraal

In een gezond organisatieklimaat is minder verzuim, hebben medewerkers meer werkgeluk en hebben mensen minder snel de intentie om een andere baan te zoeken. Tijdens deze kennissessie vertellen we u wat we weten uit onderzoek in de praktijk, vertelt een zorgorganisatie over hoe zij het hebben aangepakt en leert u hoe u de dialoog over gezond werken voert binnen uw zorgorganisatie. Want door met medewerkers een echte dialoog aan te gaan over gezond werken, vergroot u de inzetbaarheid en behoudt u uw mensen.

Voor hr- & arboprofessionals en OR-leden

De Kennissessie is gericht op hr- en arboprofessionals die binnen hun organisatie bezig zijn met verzuim, inzetbaarheid en een gezond organisatieklimaat. Ook nodigen we OR-leden van harte uit om te komen zodat u in het bestuurlijk overleg handvatten heeft om gezond werken op de agenda te zetten. Aan het eind van de sessie weet u nodig heeft om uw organisatieklimaat te verbeteren.

Inschrijven

De Kennissessie wordt gehouden op 10 september in Bergse Bossen in Driebergen. Het begint om 13.45 uur met inloop, koffie en thee en duurt tot 16.30 uur. Na afloop is er tijdens een korte borrel tijd om na te praten met collega’s en sprekers. Inschrijven kan hier.

Deelt u deze uitnodiging vooral ook met andere HR-collega’s en OR-leden in uw organisatie voor wie deze bijeenkomst relevant is!

De Kennissessie ‘De weg naar een gezond organisatieklimaat’ wordt gefinancierd vanuit het innovatiebudget van Stichting IZZ, en wordt u daarom kosteloos aangeboden.


Discussieer mee!

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.