Organisatieklimaat-InDialoog

Leergang Aanpak Organisatieklimaat

IZZ heeft veel ervaring opgedaan over wat een gezond Organisatieklimaat oplevert voor de gezondheid van medewerkers. Deze kennis wil IZZ graag samen met (team) leiders delen in de Leergang InDialoog.

InDialoog is de nieuwe naam voor de Aanpak Organisatieklimaat. Bent u binnen uw zorgorganisatie bekend met de aanpak en wilt u in meer teams binnen uw organisatie het werkplezier en de inzetbaarheid vergroten? En heeft u ondersteuning nodig bij het verspreiden van de methode naar andere teams? Dan kunt u vanaf nu ook uw teamleiders inzetten.

Speciaal voor teamleiders is er nu een driedaagse leergang InDialoog ontwikkeld, waarin zij zelfstandig hun team leren coachen naar gezonder en veiliger werken.

Driedaagse leergang voor teamleiders
Tijdens de driedaagse leergang InDialoog van IZZ leren teamleiders in vier heldere stappen de methode te implementeren in hun eigen team. Gedurende de leergang wordt het lerend vermogen tussen de teamleiders vergroot, zodat ze elkaar inspireren en tot betere implementatie en resultaten van InDialoog komen. De deelnemers vormen hierbij samen het leernetwerk. Daarnaast krijgen ze kennis over organisatieklimaat, veranderkunde, teamontwikkeling en de inhoudelijke thema’s zoals werk- en regeldruk, psychosociale en fysieke arbeidsbelasting.

Kent u een of meerdere teamleiders binnen uw organisatie die de dialoog binnen hun team op gang willen brengen en interesse heeft in de methode? Meld ze dan aan voor de leergang. Let op: enige leidinggevende ervaring van deelnemers is vereist.

Data en inschrijven
De leergang bestaat uit drie dagen: 2 juli, 10 september en 10 oktober 2019. Dag 1 en 2 zijn hele dagen en dag 3 is een halve dag. Tijdens de leergang is er begeleiding vanuit IZZ, en op dag 1 en 3 is er een externe teamcoach aanwezig. De cursusdagen vinden plaats in Hotel van der Valk, Veenendaal. Deelname kost € 895,- per persoon. Inschrijven kan tot en met 16 juni.

Via deze link kunt u zich inschrijven