Veelgestelde vragen organisatieprofielen

Veelgestelde vragen

Wilt u gebruik maken van het IZZ ledenvoordeel, deelnemen aan de community of een (adres)wijziging doorgeven? Ga dan naar de pagina Leden - registreren

Het is een visitekaartje van een zorgorganisatie als ze bewust omgaat met de gezondheid van haar medewerkers. IZZ vindt de gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid van zorgmedewerkers van groot belang. En werkzoekenden in de zorg laten ‘gezond werken’ ook steeds vaker meewegen in hun beslissing om ergens te solliciteren. Nu de pensioenleeftijd omhoog gaat, telt dat nog eens extra. Daarom wil IZZ  het meewegen van ‘gezond werken’ verder stimuleren. 

Ja. Jongeren bijvoorbeeld beseffen dat het werkende leven niet stopt bij 67. Zij willen daarom aan de slag bij een zorgorganisatie die werkt aan de gezondheid van medewerkers. Met het organisatieprofiel kan je jullie projecten voor gezond werken in de schijnwerpers zetten. Daarmee presenteer je je als aantrekkelijke werkgever.

We zien gelukkig dat veel zorgorganisaties bewust bezig zijn met gezond werken. Maar de organisaties die nog weinig tot geen projecten op dit gebied hebben, hopen we te stimuleren hiermee aan de slag te gaan. 

We halen de cijfers over het zorggebruik door medewerkers uit eigen onderzoek. En het verzuimcijfer komt uit de database van Intrakoop. Klopt volgens jou een van deze cijfers niet? Mail het aan service@izz.nl. Dan bekijken we je opmerking.

We halen de namen van zorgorganisaties uit bestaande vacatures. Als er nog geen profiel van je organisatie is, dan betekent dit dat we nog geen vacatures tonen van jouw organisatie. Stuur de URL van de website waarop je vacatures staan naar service@izz.nl. Dan kunnen we je vacatures, en daarmee je organisatie, doorplaatsen in onze Vacaturebank.

Stuur een mail naar service@izz.nl. Omschrijf waar je tegenaan loopt en hoe we je kunnen bereiken. We doen ons best om je probleem binnen een werkweek op te lossen.

 

Ga op internet naar www.izz.nl/zorgorganis...   Log in op Mijn IZZ. Daarna kun je rechtsboven klikken op je naam. Zo kom  je bij het beheer van je organisatieprofiel.