Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Anoniem

Oplossing gevonden:
Jullie moeten eerste naar "Mijn Profiel" en daar kiezen voor "uw account hier omzetten". Dus jullie hebben een verzekering maar moeten nog de account omzetten om als lid te kunnen registreren.
Ik hoop dat dit helpt. Success!

Pieter van de Winckel

Beste Ans,
Wat vervelend dat je inloggen is mislukt. Ik kan vanuit hier helaas niet zien wat er mislukt.
Kun je aub via info@stichtingizz.nl aangeven wat er niet goed gaat. Ik kan je dan beter helpen.
Vr. gr. Pieter van de Winckel

Ans Koren-Verkerk

Inloggen mislukt.

Veelgestelde vragen

Ledenvoordeel is speciaal voor leden van IZZ. Je kunt ledenvoordeel alleen aanschaffen als je een online profiel hebt. Heb je een niet-lid profiel dan kun je beperkt gebruiken maken van het ledenvoordeel. 

Wachtwoord vergeten? Deze kun je opnieuw aanvragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

De url die past bij het gewenste ledenvoordeel dient u in de browserbalk van uw computer in te vullen. Als het in de balk van uw zoekmachine invult herkent hij deze niet. Dus zoek niet via bijvoorbeeld Google.

U kunt ook naar www.izz.nl gaan. Hier ziet u in het menu ‘Voor leden’ staan. Kies vervolgens voor ‘Ledenvoordeel’ en zoek het door u gewenste ledenvoordeel uit. 

Het kan zijn dat u bij registratie per ongeluk een profiel als niet-lid heeft aangemaakt. Om een ledenprofiel aan te maken, moet u eerst uw huidige account verwijderen. Dit doet u bij Instellingen na inloggen, daar staat ‘Verwijder account’ onderaan de pagina. Vervolgens registreert u zich opnieuw, en nu als lid van IZZ.