Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Pieter van de Winckel

Beste Helga,
Dank voor je berichtje. Als je 2 wkn gratis hebt gebruik gemaakt krijg je een mailtje met een aanbieding daarin voor IZZ-leden om een jaar abonnement aan te schaffen. Voor IZZ-leden is hier ook een korting op bedongen. Ik geloof dat je ipv 30 euro nu 25 euro betaald per jaar.
Heel veel plezier en succes met Yoga.

Gr. Pieter

Helga Scholte

Wat kost het na de 2wkn gratis? Met vriendelijke groet Helga Scholte

Anoniem

Oplossing gevonden:
Jullie moeten eerste naar "Mijn Profiel" en daar kiezen voor "uw account hier omzetten". Dus jullie hebben een verzekering maar moeten nog de account omzetten om als lid te kunnen registreren.
Ik hoop dat dit helpt. Success!

Veelgestelde vragen

Ledenvoordeel is speciaal voor leden van IZZ. Je kunt ledenvoordeel alleen aanschaffen als je een online profiel hebt. Heb je een niet-lid profiel dan kun je beperkt gebruiken maken van het ledenvoordeel. 

Wachtwoord vergeten? Deze kun je opnieuw aanvragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

De url die past bij het gewenste ledenvoordeel dient u in de browserbalk van uw computer in te vullen. Als het in de balk van uw zoekmachine invult herkent hij deze niet. Dus zoek niet via bijvoorbeeld Google.

U kunt ook naar www.izz.nl gaan. Hier ziet u in het menu ‘Voor leden’ staan. Kies vervolgens voor ‘Ledenvoordeel’ en zoek het door u gewenste ledenvoordeel uit. 

Het kan zijn dat u bij registratie per ongeluk een profiel als niet-lid heeft aangemaakt. Om een ledenprofiel aan te maken, moet u eerst uw huidige account verwijderen. Dit doet u bij Instellingen na inloggen, daar staat ‘Verwijder account’ onderaan de pagina. Vervolgens registreert u zich opnieuw, en nu als lid van IZZ.