Webinars speciaal voor zorgmedewerkers

Wij organiseren regelmatig webinars speciaal voor zorgmedewerkers. Meestal samen met OpenUp.care, VGZ en PGGM&co, die zich ook sterk maken voor gezonde zorgmedewerkers en een gezonde zorg. Webinars die je helpen om jezelf te versterken en mentaal fit te blijven. Zoals hoe je omgaat met agressie in je werk of hoe je mindful zorgt en leeft. Alle webinars kun je hier terugkijken. Doe je voordeel met de praktische tips. Niet alleen voor in je werk maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling.Overzicht webinars

De onderstaande webinars kun je of terugkijken of je ervoor aanmelden zodat je er digitaal bij bent:

Live te volgen
 

 • Hallo zelfvertrouwen, doei onzekerheid - 28 september 2021
  In het gratis webinar 'Hallo zelfvertrouwen' (met accreditatiepunt) gaan we in op hoe zelfvertrouwen werkt en waarom het normaal is dat het af en toe wankelt. Wanneer je begrijpt hoe je hier zelf invloed op kan hebben, komt dit je werk ten goede en helpt het je te blijven functioneren in ingewikkelde situaties en onder toenemende druk. Schrijf je in.
   
 • Webinar Mantelzorg - verwacht november 2021
  Binnenkort volgt hier meer info over dit webinar.

Terugkijken
 

 • Mindful zorgen = beter zorgen
  Het oefenen van mindfulness helpt je veerkracht te vergroten. Of het nu gaat om de omgang met patiënten, met je collega’s of thuis. Bekijk het webinar "Mindful zorgen = beter zorgen" en leer hoe je mindful leeft en deze ervaring ook toepast in de zorg.
   
 • Omgaan met agressie
  Hoe stevig je ook in je schoenen staat, agressie doet iets met je werkplezier. Het zorgt voor stress, frustratie en spanningsklachten. Heb jij ook last van agressie op de werkvloer? Bekijk dan het webinar "Omgaan met agressie".
   
 • Het succes van minder stress
  Heb je een gejaagd gevoel? Loop je achter de feiten aan? Vind je geen rust, zelfs niet op een vrije dag? Het webinar 'Het succes van minder stress' gaat over hoe je met stress omgaat en je je onrust vermindert. 
   
 • Zet de patiënt op 2
  In de zorg sta je altijd klaar voor anderen. Maar hoe goed zorg jij voor jezelf? In het praktische webinar 'Zet de patiënt op 2' leer jij jezelf vaker op één te zetten. Je gaat aan de slag met waar je nu staat en waar je naar toe wilt met je baan in de zorg. We laten ook zien hóe je dit bereikt. Want zorgen voor anderen, begint bij jezelf.
   
 • Eerste hulp na ingrijpende gebeurtenissen
  Veel zorgmedewerkers krijgen te maken met een ingrijpende gebeurtenis, zoals overlijden, agressie of intimidatie. Maar ook de stress en angst rondom corona hebben een enorme impact. Hoe blijven jij en je collega’s op de been na zo’n overweldigende ervaring? Daar gaat het webinar 'Eerste hulp na ingrijpende gebeurtenissen' over. 
   
 • Grenzen stellen 
  Ken je dat gevoel dat je gewoon het goede wil doen, maar dat je nou eenmaal niet alles kunt?  Door een gebrek aan tijd, mankracht of door regelgeving. Als zorgmedewerker moet je vaak opnieuw grenzen stellen. En omgaan met dilemma's. Wil je weten hoe je daarmee omgaat? En hoe je omgaat met verwachtingen van anderen? Bekijk dan het webinar Grenzen stellen.