Hormonen
36 x afgenomen

Boek ‘Alles over werken tijdens de overgang’

Over opvliegers en andere overgangsklachten wordt vaak lacherig gedaan. Maar overgangsklachten gaan bij veel vrouwen ten koste van hun werk en dus hun carrière. Volgens Saron Petronilia is dat niet nodig. Ze schreef het boek ‘Alles over werken tijdens de overgang’.

30% korting € 21,50 leden € 29,00 niet leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Isa van IZZ

Dit boek is te bestellen met de genoemde korting voor IZZ leden. De winactie is reeds afgelopen. De vijf winnende IZZ leden hebben het boek inmiddels in huis.

Anoniem

Ik zou heel graag dit boek willen ontvang om handvaten te ontvangen zodat mijn klachten afnemen

Isa van IZZ

Beste allen, de loting voor het boek vindt plaats in de community. Om mee te dingen, kun je een reactie plaatsen in het bericht Win het boek 'Alles over werken tijdens de overgang'. Ga naar de community (in het hoofdmenu van deze site) en je ziet het bericht staan bij Nu populair. Met vriendelijke groet, Isa van IZZ

Veelgestelde vragen

Ledenvoordeel is speciaal voor leden van IZZ. Je kunt ledenvoordeel alleen aanschaffen als je een online profiel hebt. Heb je een niet-lid profiel dan kun je beperkt gebruiken maken van het ledenvoordeel. 

Wachtwoord vergeten? Deze kun je opnieuw aanvragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

De url die past bij het gewenste ledenvoordeel dient u in de browserbalk van uw computer in te vullen. Als het in de balk van uw zoekmachine invult herkent hij deze niet. Dus zoek niet via bijvoorbeeld Google.

U kunt ook naar www.izz.nl gaan. Hier ziet u in het menu ‘Voor leden’ staan. Kies vervolgens voor ‘Ledenvoordeel’ en zoek het door u gewenste ledenvoordeel uit. 

Het kan zijn dat u bij registratie per ongeluk een profiel als niet-lid heeft aangemaakt. Om een ledenprofiel aan te maken, moet u eerst uw huidige account verwijderen. Dit doet u bij Instellingen na inloggen, daar staat ‘Verwijder account’ onderaan de pagina. Vervolgens registreert u zich opnieuw, en nu als lid van IZZ.