Ledenvoordeel

Daysy® Cyclus Tracker

Daysy® Cyclus Tracker
€15,- korting
€ 294,00 leden
€ 309,00 niet leden

Wil je stoppen met het gebruik van anticonceptie zoals de pil of spiraal? De Daysy is een vruchtbaarheidsmeter die aan de hand van je basale lichaamstemperatuur je vruchtbare dagen kan berekenen. Gebruik hem als je een kinderwens hebt of juist een zwangerschap (voorlopig) wilt voorkomen. 

Direct bestellen

Je hebt last van klachten en bijwerkingen door gangbare anticonceptie medicatie, zoals stemmingswisselingen, laag libido, migraine en  kans op trombose. Je vraagt jezelf af: ‘Waarom zou ik iedere dag mijn cyclus onderdrukken terwijl ik niet iedere dag zwanger kan raken’?

Al 35 jaar meten vrouwen wereldwijd met een cyclus tracker. Daysy heeft een nauwkeurigheid van 99.4% door de precieze sensor en het slimme algoritme. Ook als je een onregelmatige cyclus hebt.

Zo werkt de Daysy

Daysy is een slim apparaat met een meetsensor en een intern algoritme dat jouw menstruatiecyclus en ovulatie analyseert aan de hand van je rusttemperatuur, de BBT (Basale lichaamstemperatuur). Iedere ochtend gelijk als je wakker wordt meet je binnen 90 seconden je temperatuur onder de tong. De Daysy zal je meteen laten zien of je die dag vruchtbaar bent of niet.

Daysy berekent direct jouw kleur. Rood of geel is een vruchtbare dag, groen is een onvruchtbare dag. Je krijgt steeds meer inzicht in je cyclus verloop. Synchroniseer je metingen door Bluetooth te activeren op je Daysy zodat je recente gegevens zichtbaar worden in de DaysyDay app. In de app tref je na synchroniseren je metingen en kleuren in de grafiek, kalender en het overzicht bijgewerkt. Super handig, snel en makkelijk in gebruik.

Ook tijdens nachtdiensten

Het is niet nodig iedere ochtend op hetzelfde tijdstip te meten. Als je nachtdiensten draait, meet je overdag gelijk als je wakker wordt.

Starten met Daysy

Maak vandaag deze bewuste keuze. Je zult het effect al snel merken. Jouw lichaam geeft precies aan wanneer je in de vruchtbare en onvruchtbare dagen bent. Heb je geen kinderwens dan gebruik je op vruchtbare dagen een barrière methode. Heb je wel een kinderwens dan is timen makkelijker.

Je kunt op iedere dag van de maand beginnen met het gebruik van de Daysy, mits je geen anticonceptie gebruikt. Vanaf de ochtend na de laatste pil of verwijderen spiraal (ook koperspiraal).

Over Daysy Nederland

Patricia Dijkema is exclusief Daysy® partner. Zij was IC Neonatologie verpleegkundige, heeft sinds 2003 haar eigen praktijk waarin veel vrouwen met cyclus- en hormonale klachten zich melden. In 2016 haalde zij de Daysy naar Nederland. Je kunt ook terecht voor professionele begeleiding van de cyclus- en hormoonexperts van Daysy Nederland. Meer informatie vind je op de site.

Bestellen

Ben je lid van IZZ? Log dan in en ga verder met bestellen. Wel een IZZ Zorgverzekering, maar nog geen lid. Activeer je lidmaatschap, gratis en voor niets.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen