Werk- privébalans
339 x afgenomen

Gun jezelf ontspanning met een Dagje Wellness

Profiteer als IZZ-lid van een welverdiende wellnessdag in een van de geselecteerde Wellnessresorts. Neem tijd voor jezelf, ontspan en geniet van de diverse baden, sauna's en wellicht heerlijke massage. Te boeken vanaf €14,95 p.p.

Update: ivm het coronavirus waren sauna's tijdelijk gesloten. Vanaf 1 juli 2020 openen zij gefaseerd hun deuren weer, maar wel voor een minder groot publiek om te voldoen aan de 1,5 meter maatregel. Heb jij een e-ticket dat nog niet verzilverd is? Dan wordt deze verlengd t/m 30 juni 2021. Houd er rekening mee dat er minder mensen tegelijk naar binnen kunnen. Tijdig reserveren is daarom aan te raden.

De sauna's gaan op de volgende data open:
8-7-2020: SpaWeesp
1-8-2020: Elysium / Spa Puur / SpaWell / Veluwse Bron
8-8-2020: Thermen Holiday / Zwaluwhoeve

De kalender voor online reserveringen gaat uiterlijk op 4 juli open voor SpaWeesp. Voor de overige sauna's is dat uiterlijk eind juli.

Dagentree al vanaf €14,95 € 14,95 leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Astrid Van Poppel

Jammer dat thermen Goirle er niet bij staat!!

Marjon Prinsen

Beste Gerrit de Wilde,
Fijn dat je dit aangeeft. Ik heb zelf ook even gekeken en kan zo snel gaan betere aanbieding vinden van de deelnemende resorts. Maar dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn ;) Kijk inderdaad zelf goed, we kunnen (helaas) geen claim leggen op deze entreeprijs. We hebben mooie afspraken gemaakt voor onze leden, maak daar gebruik van als het je aanspreekt :)

Marjon Prinsen

Goed te horen, D Hartwigsen! Geniet ervan!