Ledenvoordeel

Kookboek: Eten als medicijn - Overgang

Korting op boek: Eten als medicijn - Overgang
€5 korting voor IZZ-leden
€ 22,50 leden
€ 27,50 niet leden

In Eten als medicijn: overgang legt gynaecoloog dr. Dorenda van Dijken uit wat je zelf kunt doen om gezond ouder te worden en welke rol voeding hierbij speelt - ook als je last hebt van overgangsklachten. En met de 75 recepten van Janneke Vreugdenhil kun je iedere dag lekker eten. 

Gezonde voeding helpt bij overgangsklachten

De overgang vormt een kantelpunt in de gezondheid van elke vrouw. In  legt gynaecoloog drs. Dorenda van Dijken helder uit hoe je lichaam in deze levensfase verandert, welke klachten zich kunnen voordoen en vooral: wat je daaraan kunt doen. Gezonde voeding speelt hierin een heel belangrijke rol.

 

Dorenda van Dijken en Janneke Vreugdenhil


In het boek lees je welke voedingsmiddelen je beter kunt laten staan en welke juist goed voor je zijn. Ook deelt culinair journalist Janneke Vreugdenhil 75 gezonde recepten. Voor het ontbijt, tussendoortjes, de lunch en het diner. Zo kun je opvliegers, haaruitval, hartkloppingen, gewichtstoename en andere vervelende overgangsverschijnselen zelf te lijf gaan, en nog hartstikke lekker eten ook.

Ontdek een paar recepten uit het boek

Smoothiebowl van  biet, bessen en cacao

Water met een smaakje

Bietenwrap met gerookte makreel, broccoli en kiemen

Papajasalade met peultjes, garnalen en limoen

Vijgen-choco-energieballetjes

Bestellen

IZZ-leden bestellen het boek met €5 korting. Ben je lid van IZZ? Log dan in en ga verder met bestellen. Nog geen lid. Activeer je lidmaatschap, gratis en voor niets.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen