Burn-out
523 x afgenomen

Online zelfhulp: Piekeren

Lig jij weleens in bed na te denken over allerlei zaken? Of ben je diep in gedachten verzonken als je ergens mee bezig bent? Als het niet meer lukt om deze gedachten te stoppen en de gedachten gaan steeds naar hetzelfde punt dan kan dat vervelend zijn. Wanneer dit vaak voorkomt kan piekeren als heel storend worden ervaren. Wil je leren hoe je minder kan piekeren? Dat kan! De module is bedoeld voor al die mensen die last hebben van gepieker en hier iets aan willen doen.

Gratis voor leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Marjon Prinsen

Dag Anoniem,

De link naar de training verschijnt zodra je bent ingelogd met een ledenprofiel. Om te controleren of je een ledenprofiel hebt, ga je naar jouw profiel (rechtsboven in beeld) en kies je voor Mijn profiel. Bovenaan de pagina staat vervolgens of je wel of geen ledenprofiel hebt. Heb je een ledenprofiel, klik dan op de button 'Naar de training' die hierboven verschijnt na inloggen.

Anoniem

Ik doe graag mee om te
" ontpiekeren"

Isa van IZZ

De link naar de training verschijnt zodra je bent ingelogd met een ledenprofiel. Om te controleren of je een ledenprofiel hebt, ga je naar jouw profiel (rechtsboven in beeld) en kies je voor Mijn profiel. Bovenaan de pagina staat vervolgens of je wel of geen ledenprofiel hebt en bieden we de mogelijkheid om het profiel om te zetten van lid naar geen lid en v.v.